Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Cisco verbetert mobiel samenwerken met iPhone

 

Cisco breidt de mogelijkheden voor webconferenties en samenwerking uit naar de Apple iPhone 3G met Cisco WebEx Meeting Center en Cisco Unified MeetingPlace. De Cisco WebEx meetings iPhone-applicatiebiedt gebruikers de mogelijkheid om via een eenvoudige klik deel te nemen aan en actief samen te werken in Cisco WebEx meetings.

Met de nieuwe applicaties Cisco WebEx Meeting Center en Cisco Unified MeetingPlace op de iPhone is te zien wat er wordt gedeeld, wie er deelnemen, wie er actief spreekt en kan worden gechat met deelnemers. Tijdens de online meeting wordt gebruik gemaakt van de web- en audiomogelijkheden die Cisco biedt op zowel 3G mobiele als 802.11 draadloze (Wi-Fi)-netwerken.

De oplossing ondersteunt meerdere telefoonconfiguraties, waaronder Software-as-a-Service (SaaS)-gebaseerde telefonie van Cisco WebEx Meeting Center, lokale telefonieoplossingen van Cisco Unified MeetingPlace, of telefonie van Cisco's service provider partners. Downloaden van de applicatie is gratis, gebruikers kunnen vervolgens een vergadering inplannen met hun bestaande abonnement op de WebEx-diensten.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2859013). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×