Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Tibco met Messaging Appliance in hardware

 

Tibco Software heeft de eerste hardware in de geschiedenis van het bedrijf ontwikkeld, Tibco Messaging Appliance P-7500. Met dit product zegt Tibco een aanvankelijk onoverkomelijke barrière in messaging latency te doorbreken. De nieuwe aanpak verlaagt de latency, verbetert en biedt een verhoogde verwerkingscapaciteit door implementatie van messaging in de hardware.

Tibco Messaging Appliance P-7500 is een volgende stap in de 25-jarige geschiedenis van Tibco Software en biedt een aantal belangrijke functies die volgens de leverancier veel verandering teweeg zullen brengen voor klanten. Het biedt tien maal groter messagingvolume dan de huidige softwareoplossingen, vijftig procent minder basislatency en sterk verbeterde voorspelbaarheid van gegevensstromen en prestaties.

Naast betere prestaties en messaging met ultralage latency helpt de Tibco Messaging Appliance gebruikers van Tibco Rendezvous ook om hun kosten te verlagen en meer rendement te halen uit de servers die nodig zijn om een Rendezvous-netwerk te ondersteunen. Met gebruik van Messaging Appliance kunnen klanten een 10-tot-1-vermindering realiseren in het aantal servers dat nodig is voor hun messaging-infrastructuur.

Messaging Appliance is volledig hardwarematig en gebruikt field-programmable gate array-(FPGA) en application-specific integrated circuit (ASIC)-technologieën. Het systeem is verkrijgbaar voor drie verschillende netwerkconfiguraties: ethernetverbindingen van 4-1 Gb, 8-1 Gb en 2-10 Gb.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2868543). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×