Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Progress and Servoy kondigen partnership

Tijdens ProgressNext 2018 hebben Progress and Servoy met trots hun nieuwe partnership bekend gemaakt. Het partnership vereenvoudigt de ontwikkeling & modernisering van business applicaties. Progress is al meer dan 30 jaar de toonaangevende leverancier van applicatie-ontwikkeling en implementatietechnologieën. Servoy biedt een platform dat de productiviteit van developers vergroot en de time-to-market van business applicaties, die inspelen op de hedendaagse behoeftes van bedrijven, verkort.

Tijdens ProgressNext 2018 hebben Progress and Servoy met trots hun nieuwe partnership bekend gemaakt. Het partnership vereenvoudigt de ontwikkeling & modernisering van business applicaties. Progress is al meer dan 30 jaar de toonaangevende leverancier van applicatie-ontwikkeling en implementatietechnologieën. Servoy biedt een platform dat de productiviteit van developers vergroot en de time-to-market van business applicaties, die inspelen op de hedendaagse behoeftes van bedrijven, verkort.

De aankondiging betekent dat Servoy nu deel uitmaakt van het Partner+ Programma van Progress. Als partner van Progress is Servoy nu onderdeel van een community die de impact van de Progress application development portfolio versterkt.

Servoy biedt zijn bewezen productiviteitstool aan Progress OpenEdge gebruikers die hun modernisering inspanningen willen stroomlijnen. Progress Professional Services zal op zijn beurt de in-house kennis bieden die nodig is om het platform optimaal te benutten.

Reeds behaalde successen van deze gezamenlijke inspanning zijn onder meer:

Rob Courteaux, CEO van Progressive Software International Inc.: “We gebruiken Progress OpenEdge al 20 jaar en hebben het afgelopen jaar succesvol gemoderniseerd met het Servoy platform. Op deze manier hebben we onze Windows-based applicatie op een gecontroleerde manier naar de cloud kunnen brengen. Dit partnership is voor ons heel belangrijk, omdat de huidige en toekomstige releases op elkaar zijn afgestemd en de twee organisaties kennis delen.” John Stallmer, CEO van Picas: “We hebben jaren geprobeerd te moderniseren met .Net en dat is niet gelukt. Met Servoy konden we grote delen van onze Progress OpenEdge applicatie hergebruiken zonder de back-end code te herschrijven. De verhuizing van onze Progress OpenEdge applicatie naar de cloud is cruciaal voor ons bedrijf en Servoy heeft ervoor gezorgd dat we dat snel en naadloos konden doen.” Gary McMullen, CEO van Cardwatch: “Een ‘doe-het-zelf’ aanpak kan erg riskant en lastig zijn; met Servoy hoef je niet alles zelf vanaf het begin te bouwen en dat zorgde ervoor dat we heel snel een mobile point of sales systeem konden ontwikkelen, bovenop onze Progress OpenEdge applicatie”.

“We zijn zeer betrokken bij het succes van onze meer dan 55.000 klanten en meer dan 1.700 partners. Wij willen hun verschillende technologische oplossingen aanbieden zolang ze helpen hun specifieke zakelijke uitdagingen op te lossen”, zeiJohn Ainsworth, Senior Vice President, Core Products van Progress. “Voor klanten die hoogstaande business applicaties leveren, zorgt Servoy voor een technologische oplossing voor de modernisatie van die applicaties, met zo min mogelijk risico en een snellere time-to-market. We zijn heel blij met Servoy als nieuwste lid van onze uitgebreide partner community.”

“Dit partnership zal ons helpen het Progress ecosysteem van klanten, applicatiepartners en eindgebruikers te dienen”, zegt Ron van der Burg, CEO van Servoy. “Want Progress heeft veel meer kennis over het OpenEdge platform dan wij, samen kunnen we een snelle overgang naar cloud-based oplossingen mogelijk maken, zonder dat er honderden, misschien duizenden regels code herschreven moeten worden.”

Sean Devlin, Senior Director van Servoy Services, vult aan: “We kijken echt uit naar het partnership met Progress. We hebben zoveel dezelfde klanten die we kunnen helpen om op een efficiënte manier de risico's, die gepaard gaan met de modernisering van complexe businessapplicaties, te verminderen.” Over Progress Progress(NASDAQ: PRGS) is de toonaangevende leverancier van applicatieontwikkeling- en implementatietechnologieën. Wij geven onze klanten en partners een moderne, high-impact digitale ervaring met een fractie van de moeite, tijd en kosten. Progress biedt krachtige tools om een aangepaste user experience te bouwen op elk type apparaat of touchpoint, bekroonde machine learning om cognitieve capaciteiten deel uit te laten maken van elke applicatie, de flexibiliteit van een serverloze cloud om moderne apps, business rules, web content management te implementeren, plus toonaangevende technologie voor dataconnectiviteit. Meer dan 1.700 onafhankelijke software vendors, 100.000 zakelijke klanten en twee miljoen developers vertrouwen op Progress voor hun applicaties. Meer informatie over Progress vindt u op www.progress.comof via +1-800-477-6473.

Progress en OpenEdge zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Progress Software Corporation en/of één van haar dochterondernemingen of gelieerde ondernemingen in de VS en andere landen. Alle andere handelsmerken in dit document zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars. Over Servoy Voortgekomen uit RAD en 4GL Servoy is opgericht omdat de ontwikkeling van (complexere) business applicaties veelal te kostbaar en tijdrovend is. De oprichters hadden uitgebreide ervaring in het ontwikkelen van ingewikkelde business applicaties zoals ERP systemen in het pre-internet tijdperk; ze maakten gebruik van de RAD en 4GL platformen die toen populair waren. Toen het internet kwam en klanten vroegen om browser gebaseerde applicaties, stapten ze over op Java en .Net. 

Dat was een zeer frustrerende ervaring, omdat men gewend was aan RAD en 4GL tools. In plaats van meteen productief te zijn, moest de volledige stack (alle niet-functionele onderdelen) opnieuw worden opgebouwd. Zo ontstond het idee voor Servoy. Herbruikbare code voor snellere ontwikkeling Al snel zagen we dat er steeds meer dezelfde eisen bij complexe softwareapplicaties ontstonden en zijn we begonnen met het creëren en leveren van die onderdelen aan onze klanten in de vorm van componenten, frameworks, pre-built functionaliteit en templates. Deze innovatieve aanpak zorgt bij onze klanten voor efficiëntie software ontwikkeling en stelt ze in staat te focussen op hetgeen ze toegevoegde waarde creëren voor de eindgebruikers, namelijk functionaliteit en een optimale User Experience.’ aldus Ron van der Burg, CEO van Servoy.

 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-06-18T12:44:46.000Z Servoy
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.