Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

spriteCloud lanceert Calliope.pro

Calliope.pro is een uniform dashboard voor testresultaten van software dat JSON- en XML-testresultaten uit tools, zoals Cucumber en jUnit, consolideert, testresultaten begrijpelijk maakt voor iedereen binnen de organisatie en de resultaten deelbaar maakt met hele teams. Calliope.pro is wereldwijd beschikbaar in verschillende abonnementen. Het startersplan van Calliope.pro is GRATIS beschikbaar.

spriteCloud B.V., een leverancier van software testdiensten, kondigt de wereldwijde beschikbaarheid aan van Calliope.pro; hèt dashboard voor testresultaten. Calliope.pro verzamelt testresultaten van tools, zoals Cucumber, jUnit en andere bekende tools voor testautomatisering, om deze op een centrale plaats weer te geven. Het biedt complete teams een duidelijk overzicht van al hun testresultaten in één gemakkelijk toegankelijk en deelbaar dashboard. Calliope.pro is gericht op de behoefte aan testanalyse van teams van elke omvang en is beschikbaar in vier versies: een GRATIS startersplan, een plan voor een heel team, een plan voor meerdere teams en een volledig ondersteund ondernemingsplan. Ga naar www.calliope.pro voor informatie over de verschillende versies en tarieven.

Een veel voorkomend probleem met softwareontwikkeling is dat verschillende testtools op verschillende niveaus worden gebruikt. Er zijn grofweg drie niveaus van geautomatiseerde tests: gebruikersinterfaceniveau, API-niveau en unit-testniveau. Elk niveau maakt gebruik van eigen tools met verschillende rapportagemethoden. Tot nu toe ontbrak een duidelijke, uniforme manier om al deze testresultaten van meerdere bronnen weer te geven. Slecht inzicht in de testresultaten betekent dat belangrijke informatie gemakkelijk verkeerd geïnterpreteerd wordt of over het hoofd wordt gezien, waardoor fouten, verwarring, vertragingen en hogere kosten ontstaan.

Maar nu is er Calliope.pro - hèt dashboard voor uniforme software testresultaten. Al jarenlang is het gebruikt en getest door spriteCloud en zijn klanten. Calliope.pro is nu verkrijgbaar via een online abonnement, waardoor de wereldwijde testgemeenschap het probleem van slecht inzicht in de testresultaten kan overwinnen. Calliope.pro geeft een duidelijk overzicht van de wijdverspreide testresultaten van JSON en XML, evenals Cucumber, jUnit en andere belangrijke testframeworks in één verenigd dashboard. Het haalt de relevante informatie uit duizenden rijen met resultaten en stemt deze af op technische en zakelijke besluitvormingsbehoeften. De resultaten kunnen zowel online als in meerdere teams worden gedeeld - een unieke functie, omdat geautomatiseerde testresultaten over het algemeen alleen door de maker kunnen worden gecontroleerd.

“Tijdens klantprojecten zagen we herhaaldelijk dat management weinig of geen toegang had tot informatie over de invloed van testresultaten op hun software ontwikkelingsprojecten,” zegt Mark Barzilay, CTO van spriteCloud. “We besloten zelf een tool te bouwen, zodat we efficiënter konden werken aan klantprojecten. Het idee was om informatie over de voortgang van de testteams te delen met management en niet-technisch personeel. We waren verheugd om te zien dat beter inzicht in testresultaten, die iedereen binnen de organisatie kon begrijpen, een positieve invloed had op de samenwerking binnen teams. We zagen ook een duidelijke daling in het aantal herhaalde fouten van programmeurs. We zijn allemaal erg blij dat we deze tool vanaf vandaag beschikbaar kunnen stellen aan de wereldwijde testcommunity.”

Het startersplan van Calliope.pro is GRATIS beschikbaar. Dit geeft testers en ontwikkelaars de kans om het dashboard onmiddellijk uit te proberen. Upgrades naar het teamplan (EUR 19,90 per maand excl. BTW) of het plan voor meerdere en grotere teams (EUR 49,90 per maand excl. BTW) zijn op elk moment mogelijk. Als uw bedrijf volledige service van spriteCloud wenst, kiest u voor het enterprise-plan. Naast de gehoste oplossing kan Calliope.pro ook lokaal worden geïnstalleerd of worden gehost op privéservers. Ga voor meer informatie, of om u te abonneren op een van de Calliope.pro-abonnementen, naar www.calliope.pro.

Over spriteCloud B.V.

spriteCloud B.V. is een onafhankelijk software testbedrijf met hoofdkantoor in Amsterdam. Het bedrijf is opgericht in 2009 en is gespecialiseerd in het testen van e-commerce websites en biedt een breed scala aan diensten, waaronder functionele testen, testautomatisering, prestatietests, testadvies en testmanagement. Bezoek www.spritecloud.com voor meer informatie. U kunt spriteCloud ook volgen en contact opnemen via Facebook, GitHub, LinkedIn, Twitter en YouTube.

Over Calliope.pro

Calliope.pro is gebouwd en voor 100% beheerd door spriteCloud BV. Het is een uniform dashboard voor testresultaten van software dat JSON- en XML-testresultaten uit tools, zoals Cucumber en jUnit, consolideert, testresultaten begrijpelijk maakt voor iedereen binnen de organisatie en de resultaten deelbaar maakt met hele teams. Calliope.pro is wereldwijd beschikbaar in verschillende abonnementen. Bezoek www.calliope.pro voor meer informatie of om je te abonneren.

Lezersvragen: Mark Barzilay (CTO); spriteCloud B.V.; Telefoon: +31 20-6159155; barzilay@spritecloud.com

Persvragen: Monika Cunnington (Onafhankelijke PR-consultant); Telefoon: +31 6 17 840 559; monika@cunningtoncorner.com

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-10-24T12:26:45.000Z spriteCloud
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.