Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Uniface 10 nu beschikbaar

Amsterdam - Op 8 augustus heeft Uniface een nieuwe release van Uniface 10 uitgebracht. Daarin heeft het Uniface development team belangrijke verbeteringen doorgevoerd om Uniface naar een hoger niveau van performance en beveiliging te brengen.

Onze nieuwe C-runtimes zijn bijvoorbeeld ontworpen om betere prestaties en betere beveiliging te bieden - en ook meer stabiliteit - op alle belangrijke besturingsplatforms. Nieuw gecreëerde Transport Layer Security (TLS )- netwerkdrivers maken de communicatie tussen client en server veiliger dan ooit. 

We hebben ook een groot aantal verbeteringen aangebracht in de Uniface Integrated Development Environment (IDE) zoals een vereenvoudigde wijze van schermcreatie en het onderhoud hiervan, het kunnen individualiseren van de gebruikerservaring van de ontwikkelaar, het vergemakkelijken van debuggen tijdens/na compilatie, verbeteringen in het gebruik van de repository en hulp bij het automatisch genereren van SQL-scripts, om maar een paar voordelen te noemen.

Voor de volledige lijst met uitbreidingen, ga naar www.uniface.com of bekijk de 'What’s New’ sectie in de Uniface documentatie. Bestaande klanten kunnen de nieuwe Uniface versie downloaden op www.unifaceinfo.com. Overige geïnteresseerde kunnen contact opnemen via sales@uniface.com  

About Uniface: Uniface is de toonaangevende leverancier van modelgedreven, low-code applicatie-ontwikkeling en implementatiesoftware voor ondernemingen, software-integrators en ISV's. Met continue ondersteuning voor nieuwe technologieën, is Uniface het ontwikkelingshulpmiddel bij uitstek voor organisaties die een ongeëvenaarde productiviteit in de industrie willen realiseren. Uniface is platformonafhankelijk waardoor toepassingen kunnen werken op de meest gebruikte hardware-platforms en besturingsomgevingen. Meer informatie op www.uniface.com

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-10-26T16:02:35.000Z Uniface
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.