Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Valuga bouwt low-code managementsysteem Eneco

Utrecht, 26 augustus 2019 – Energieleverancier Eneco heeft samen met OutSystems-Elite Partner Valuga binnen zes maanden een fundament ontwikkeld voor een nieuw integraal managementsysteem gebouwd met low-code-software: Quality Information System, kortweg QIS.

De nieuwe applicatie levert een gecentraliseerd systeem waarmee Eneco borgt dat de organisatie voldoet aan geldende wet- en regelgeving, bedrijfsreglementen, procedures en normen en waarden. Het nieuwe systeem biedt medewerkers van Eneco snel toegang tot de juiste kwaliteitsinformatie via één platform, zowel op desktop als tablet. Dit resulteert in kwalitatief betere bedrijfsvoering door uniformiteit en het eenvoudig delen van expertise en best practices. Het gebruik van QIS levert daarnaast een tijd- en kostenbesparing op. 

Gebruiksvriendelijk 

Het fundament van QIS is in een half jaar gebouwd door de OutSystems-experts van Valuga, in nauwe samenwerking met opdrachtgever Eneco. Voorheen was er geen gecentraliseerd systeem waardoor men moeilijk kon vinden wat men zocht. Keetie Polderman, Programmamanager & Teamcoördinator Kwaliteitsmanagement bij Eneco vertelt: “Ik ben onder de indruk van hoe goed de User Experience van het nieuwe systeem is. De nauwe samenwerking met de UI/UX-designers van Valuga heeft zijn vruchten afgeworpen. Gebruikers vinden QIS eenvoudig om te gebruiken, zeker na een eerste actieve kennismaking. Ondanks dat het geen sexy onderwerp is, zorgt de gebruiksvriendelijkheid van de applicatie ervoor dat mensen het daadwerkelijk willen gebruiken. Dat heeft het gebruik van OutSystems echt toegevoegd en gaat onze bedrijfsvoering absoluut ten goede komen.” 

Alice Kersch, OutSystems Sales Consultant bij Valuga: “We hebben zes maanden nauw samengewerkt met de betrokkenen bij Eneco. Het systeem moest voldoen aan allerlei vereisten en daarbij nog steeds aantrekkelijk blijven voor gebruikers. Ik ben heel trots op het resultaat dat we met Eneco hebben behaald. De gebruiksvriendelijkheid van OutSystems zorgt ervoor dat de applicatie écht geïntegreerd wordt in de dagelijkse bedrijfsvoering. Daar gaan alle medewerkers en uiteindelijk ook de klanten van Eneco de vruchten van plukken.” 

-----

Over OutSystems 

Wereldwijd vertrouwen duizenden klanten op OutSystems, hét nummer één Low-Code-ontwikkelplatform voor het versnellen van applicatieontwikkeling. Gedreven techneuten hebben ieder aspect van het platform met oog voor detail ontworpen, waardoor bedrijven enterprise-grade apps kunnen bouwen en daarmee hun digitale transformatie kunnen versnellen. OutSystems is de enige oplossing die de kracht van Low-Code applicatieontwikkeling combineert met geavanceerde mobiele functionaliteiten. Daardoor kan het volledige applicatielandschap visueel gemodelleerd en geïntegreerd worden met bestaande systemen. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-08-26T10:00:52.000Z OutSystems
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.