Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Innovatie helpt legacy software naar de cloud

Cyso en Ambrero Software lanceren renovatieplan om verouderde applicaties naar de cloud te brengen. Verouderde applicaties, ook wel legacy software genoemd, kunnen de essentiële snelheid en continuïteit voor een bedrijf behoorlijk belemmeren. De legacy software kan zeer waardevol zijn voor een onderneming en kan in het verleden bijvoorbeeld op maat gemaakt zijn. Als het echter de transitie naar de cloud in de weg zit kan het een behoorlijk dilemma opleveren. Als oplossing voor dit probleem hebben Cyso en Ambrero Software de handen ineengeslagen. De bundeling van krachten van deze twee specialisten maakt de aanpak uniek.

Als bedrijf wil je profiteren van de cloud technologie. Zeker in tijden waarin werknemers in groten getale thuis moeten werken, schaalbaarheid van applicaties gewenst is en bedrijfsprocessen door moeten gaan. Als bepaalde (bedrijf kritische) software niet meer ondersteund wordt door de leverancier dan kan dit een obstakel en zelfs een beveiligingsrisico vormen. Met dit renovatieplan kan de software aangepast worden naar een containerstructuur en hiermee naar de cloud gebracht worden en indien gewenst gemoderniseerd of herbouwd. Daarnaast worden het platform en de infrastructuur geanalyseerd en geoptimaliseerd. Na deze aanpassingen is de software weer toekomstbestendig, kan er weer geprofiteerd worden van snelle opslag, eenvoudige back-up mogelijkheden, koppelingen met andere systemen en wel zo handig: er kan er weer support geleverd worden.

’Wat uniek is aan deze aanpak: bestaande software wordt herbruikt, toekomstbestendig gemaakt en vervolgens volledig ondersteund met support.’ - Tjebbe de Winter CTO Cyso.com

Cloud-ready 

Door middel van een zogenaamde cloud-ready scan wordt gekeken naar de huidige staat van de software, de benodigde stappen voor de gewenste transformatie en de toegevoegde waarde die het de klant oplevert. Op basis van deze scan wordt een renovatieplan op maat gemaakt. Hierdoor weet de klant wat er gefaseerd wordt aangepakt en wat het oplevert. De aanpak is een totaalpakket waarbij de klant een overeenkomst met zowel Cyso als Ambrero aangaat om maximaal te profiteren van dit concept.

Ervaren specialisten

Cyso is ruim 20 jaar actief op het gebied van hosting en cloud technologie. Cyso waakt 24x7 over de uptime van uw online applicaties. Zij adviseren en nemen verantwoordelijkheid over beschikbaarheid, betrouwbaarheid en dataveiligheid. Daarnaast helpt Cyso haar klanten om te voldoen aan de wet en regelgeving op het vlak van veiligheid en privacy. Ambrero is als softwarebedrijf 15 jaar actief en gaat met een kritische en analytische blik op zoek naar de beste manier om de doelstellingen te bereiken. Zij combineren inventarisatie- en advieswerkzaamheden met de ontwikkeling van maatwerk applicaties.

Interesse in deze aanpak voor uw legacy software?

Voor vragen kun je terecht bij Martijn Baars, martijn.baars@cyso.com of telefonisch 06-57575201 of kijk voor meer informatie op de site van Cyso.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-04-24T16:27:55.000Z Cyso.com
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.