Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

VMware Tanzu kondigt updates portfolio aan

VMware kondigt belangrijke innovaties aan van producten uit het VMware Tanzu portfolio. De updates op het gebied van app development en Cloud management, zorgen voor meer consistentie bij het ontwikkelen, uitvoeren en beheren van applicaties en infrastructuur.

De volgende updates zijn doorgevoerd:

  • VMware Tanzu Application Service 2.9 is nu beschikbaar: hierdoor zijn het aantal workloads, zoals bepaalde .NET- en ‘chatty’ applicaties, die op het platform kunnen worden uitgerold, verder uitgebreid.
  • VMware Tanzu Application Service op Kubernetes is nu beschikbaar in beta: integreert elementen van Cloud Foundry, Istio en Envoy. Met een kleinere voetafdruk biedt TAS voor Kubernetes meer flexibiliteit, ook voor edge computing.
  • VMware Tanzu Build Service is nu beschikbaar in beta: biedt ondersteuning om verschillende taken te automatiseren, zoals het creëren van containers, container governance en beheer.

Vanuit een infrastructuur perspectief brengt VMware Tanzu stabiliteit en consistentie binnen omgevingen dankzij de volgende updates: 

  • VMware Tanzu Kubernetes Grid Integrated Edition (voorheen bekend als VMware Enterprise PKS) 1.7 is nu beschikbaar: voegt meer beveiligings- en configuratiemogelijkheden toe.
  • VMware Tanzu Kubernetes Grid is nu beschikbaar: zorgt voor Kubernetes runtime waarmee klanten een Kubernetes-omgeving met meerdere clusters kunnen installeren en uitvoeren op elke infrastructuur.
x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-04-30T15:29:56.000Z VMware Tanzu
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.