Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Toshiba Tec Retail nu Toshiba Global Commerce Solutions (Benelux)

Leverancier van retailoplossingen richt zich op ondersteuning van bestaande en nieuwe klanten bij digitale transformatie

Toshiba Tec Europe Retail Information Systems, de leverancier van innovatieve retailoplossingen voor digitale transformatie, gaat per direct verder onder de naam Toshiba Global Commerce Solutions (Benelux). Het betreft een juridische integratie, die een naamswijziging en een wijziging in de interne eigendomsstructuur van de Toshiba Group omvat. Door verder te gaan onder de vlag van Toshiba Global Commerce Solutions is het merk in staat om de internationaal bewezen en toonaangevende oplossingen ook in de Benelux uit te rollen. Daardoor kan Toshiba Global Commerce Solutions (Benelux) zich richten op het aanboren van nieuwe markten, waaronder fashion, hospitality en de doe-het-zelfbranche. Daarnaast zal het merk zich blijven focussen op het ondersteunen van grote en kleine spelers in de foodretail bij hun digitale transformatie.

De naamswijziging sluit aan bij de strategie van het bedrijf om zijn diensten verder uit te breiden naar nieuwe sectoren. Sandor van der Ham, Managing Director van Toshiba Global Commerce Solutions (Benelux): “Digitalisering biedt niet alleen kansen voor foodretailbedrijven. Ook in non-foodsectoren is het tijd om consumenten écht toegevoegde waarde te bieden. Wij geloven dat onze oplossingen hieraan bijdragen. Dat gaat verder dan alleen het leveren van Point-of-Sale-systemen. We streven naar een one-stop-shopervaring, waarbij we bedrijven in de fashion, hospitality en de doe-het-zelfbranche compleet ontzorgen op het gebied van IT. De komende jaren zullen we ons daarom richten op het bedienen van deze markten, het uitbreiden van ons productportfolio en het aantrekken van nieuw talent om deze uitbreiding mogelijk te maken.”

Als marktleider op het gebied van retailoplossingen helpt Toshiba Global Commerce Solutions (Benelux) bestaande en nieuwe klanten bij het zetten van de volgende stap richting digitale transformatie en automatisering. Van der Ham: “De ontwikkelingen in de retailsector gaan razendsnel, zeker in een crisistijd als deze. De interactie tussen retailbedrijven en consumenten wordt steeds diverser; er ontstaan andere touchpoints. Het is onze missie om klanten op weg te helpen in deze digitale transformatie, en daarbij moeten de bedrijfsprocessen van de klant centraal staan. Daarom werken we samen met complementaire partners en bieden we klanten mogelijkheden om software en systemen van derde partijen te integreren met onze oplossingen.”

Over Toshiba Global Commerce Solutions (Benelux)

Toshiba Global Commerce Solutions (Benelux) is marktleider op het gebied van oplossingen voor retailautomatisering. Van Point-of-Sale-oplossingen tot zelfscanning, signage solutions en cash management: als system integrator levert Toshiba Global Commerce Solutions (Benelux) de hardware, software, het onderhoud en advies om klanten te ondersteunen bij de digitale transformatie. Zo vergroten retailers wereldwijd de betrokkenheid en transformeren zij de winkelervaring van hun klanten. Met ruim honderd medewerkers werkt Toshiba Global Commerce Solutions (Benelux) voor bedrijven in de food-, fashion-, hospitality- en doe-het-zelfbranche. Dat doet het vanuit kantoren in Houten (Nederland) en Zellik (België). 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-05-26T16:31:05.000Z Toshiba Global Commerce Solutions (Benelux)


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.