Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

ShareValue kiest Sitefinity CMS van Progress

Bedrijf deed een vergelijking tussen de populaire CMS systemen op het gebied van de kosten, gebruiksvriendelijkheid en het gemak van overstappen voor de klanten van de IT partner. Uit de analyse kwam Sitefinity als de beste oplossing uit de bus als alternatief voor Sitecore.

Weloverwogen besluit

ShareValue ontwikkelt en optimaliseert met ruim 65 architecten, developers en engineers de digitale bedrijfsprocessen bij meer dan 100 grote organisaties en voor het mkb.

In juli 2020 is het team van ShareValue op zoek gegaan naar een nieuw CMS platform voor hun klanten na een jarenlange samenwerking met Sitecore. Onder meer het afslanken van de partnerorganisaties gaf de doorslag om te kiezen voor een nieuw partnership. Een zorgvuldig en belangrijk proces om tot de juiste keuze te komen.

Jasper Rijkeboer, Competence Lead CMS bij ShareValue licht toe: “We hebben niet van de ene op de andere dag besloten om Sitefinity-partner te worden. Vooraf hebben we verschillende marktleiders zoals Episerver, Kentico en Umbraco tot in detail bekeken en met elkaar vergeleken. Zowel de kosten als de gebruiksvriendelijkheid speelden een grote rol, evenals het gemak van overstappen voor onze klanten. Uiteindelijk willen we die garantie kunnen bieden. Uit deze analyse bleek al snel dat "Sitefinity de beste oplossing voor ons is en een uitstekend alternatief is voor Sitecore.”

Uitgebreide vergelijking tussen CMS systemen

Het uitgebreide vergelijkingsproces bracht ShareValue verrassende nieuwe inzichten. “Het aanbod was enorm en uiteindelijk konden we de selectie terugbrengen tot drie namen. Zo hebben we een tijdje een opensource-pakket van Umbraco uitgeprobeerd, wat in principe erg mooi werkt. Je kunt problemen gemakkelijk oplossen, maar het biedt tegelijkertijd geen stabiele basis om op te bouwen”, vertelt Rijkeboer. “Bij Sitefinity merkten we bij de proefversie direct al het verschil omdat vrijwel alle goede ideeën van een toegewijd CMS hier terugkomen.”

 

Standaardisatie

Een ander voordeel van Sitefinity is de snellere tijdlijn voor de livegang van een website volgens Rijkeboer. Het gestandaardiseerde CMS zorgt ervoor dat een site gemakkelijk ontwikkeld en gelanceerd kan worden. “Bepaalde modules zijn als het ware vooraf al ingebakken. Dat bespaart een hoop tijd wanneer je de rest van de onderdelen gaat invullen en geeft een snellere time-to-market. Ook zorgt Sitefinity ervoor dat de bestaande architectuur intact blijft. Extra diensten kun je als SaaS-applicatie afnemen, wat de implementatie vereenvoudigt. Daarom biedt dat onze klanten extra gemak wanneer ze willen overstappen naar Sitefinity

 

Klaar voor de toekomst

Progress is erg trots om ShareValue als Sitefinity-partner te verwelkomen. Stephan Leferink, VP van Centraal Europa bij Progress, vult aan: “Dit partnership is een goede start van onze samenwerking met ShareValue. Zij hebben een zeer grondige vergelijking gemaakt van verschillende aanbieders. Dat de keuze uiteindelijk wordt gemaakt voor Sitefinity, bevestigt de toegevoegde waarde van onze software voor klanten. We kijken uit naar een goede samenwerking met deze nieuwe strategische partner.

 

Klik hier voor meer informatie over Sitefinity

 

Over ShareValue

ShareValue kiest voor een focus op een aantal specifieke expertises: Azure engineering & development, CMS development, Dynamics 365 consulting, Front-End development en Microsoft 365 consulting & development. Dankzij deze focus zijn we erkend Microsoft Gold Partner en Microsoft PowerApps & Flow Partner.

Onze experts zijn ondernemend, communicatief en altijd goed op de hoogte. Wij investeren namelijk in onze experts met opleidingen, trainingen en certificeringen. Zo wonen zij zowel nationaal als internationaal conferenties bij en komen we regelmatig bij elkaar voor interne kennisdeling tijdens onze LevelUp-sessies. Zo blijven wij up-to-date met de laatste technieken en zijn wij in staat de beste oplossingen voor de klant te bieden. En niet alleen op technisch vlak, maar ook qua bedrijfscultuur. We kennen onze medewerkers goed en zetten altijd in op de perfecte match tussen expert en opdracht. Wij gaan in de samenwerking de standaard voorbij. 

Over Progress

Progress (NASDAQ: PRGS) levert software producten waarmee mooie en uiterst effectieve bedrijfapplicaties en websites kunnen worden ontwikkeld, ingezet en beheerd. Ons uitgebreide productaanbod is ontworpen om IT-teams productiever te maken en we luisteren voortdurend naar de wensen van de wereldwijde developer community, zowel open source als commercieel. Met Progress kunnen organisaties sneller strategische digitale toepassingen maken en leveren, en kunnen ze het proces automatiseren waarmee apps worden geconfigureerd, geïmplementeerd en geschaald. Daarnaast kunnen ze kritieke data en content toegankelijker en veiliger maken, zodat ze zich met digitale transformatie van de concurrentie kunnen onderscheiden en hun omzet kunnen vergroten. Meer dan 1.700 onafhankelijke softwareleveranciers, ruim 100.000 zakelijke klanten en een community van drie miljoen ontwikkelaars vertrouwen op de technologie van Progress voor hun krachtige toepassingen. Lees meer over Progress op a href="https://www.progress.com"www.progress.com/a/p

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-04-07T18:16:08.000Z Progress


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.