Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Het proces van een Magento webshop laten maken in de techniekbranche

Magento 2 is de meest gebruikte software voor het maken van websites. Dit programma wordt vaak gebruikt door webshops en bedrijven in de E-commerce. Omdat Magento een open source software is kunnen mensen de code aanpassen en modificeren in een manier waarop deze beter wordt.

Een Magento webshop laten maken door een specialist op het gebied zorgt ervoor dat je voorloopt op andere websites. Een Magento webshop laten maken zit op de volgende manier in elkaar.

Een Magento specialist inschakelen

Wil je graag een website laten maken op basis van Magento 2, dan is het verstandig om een specialist in te schakelen. Omdat Magento een open source software is kan de code door het bedrijf geoptimaliseerd worden en zo snel en betrouwbaar mogelijk functioneren. Het potentieel van Magento 2 is groot, en een bedrijf dat hierin specialiseert kan dit potentieel benutten. Een Magento webshop laten maken door een team van specialisten gaat altijd op de volgende methode. 

Als eerst is het belangrijk voor het team van specialisten te weten wat voor webshop het moet worden. Welke artikelen worden aangeboden, welke vorm is gewenst en welke functies moet de website over beschikken. Deze factoren worden besproken en het team legt uit wat ze bereid zijn om te doen. Vervolgens is het belangrijk dat de website volledig gepersonaliseerd kan worden met eventuele kleuren van het bedrijf of een gewenste inrichting. 

Als alle wensen op een lijn staan gaat het team aan de slag met het opbouwen van de website. Dit wordt op basis gedaan van verschillende modules en codes gebruikt om het systeem van Magento 2 te optimaliseren. Met een focus op snelheid en gebruiksvriendelijkheid worden de best mogelijke resultaten behaald voor de webshop. Een specialist verzorgt het hele proces van een webshop maken van begin tot eind en levert een volledig werkende website die al snel gebruikt kan worden. 

Een website laten maken door Vendic

Met Vendic Elements kan je met 6 weken al een kant en klare webshop live klaar hebben. Dit is met een prijskaartje van 10.000 euro. Vendic Elements is ontwikkeld door het bedrijf Vendic en biedt een complete website aan voor een betaalbare prijs. De website is samengesteld uit vaste programma’s die bij het bedrijf zelf ontwikkeld zijn en samenwerken tot een goed functionerend geheel. 

Natuurlijk is het belangrijk dat de website wel gepersonaliseerd kan worden. Met Vendic Elements heb je als bedrijf de ruimte om zelf aanpassingen te maken voor het uiterlijk van de website. Wist je dat 47% van de consumenten een maximale wachttijd van 2 seconden verwachten? Met Vendic Elements kan dit getal gemakkelijk worden behaald, met een gehele eigen persoonlijke touch. Neem hier contact op met Vendic om een Magento webshop te laten bouwen. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-06-14T09:58:22.000Z Vendic


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.