Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

OutSystems officieel lid van SAP® PartnerEdge®-programma

OutSystems stelt bedrijven die gebruikmaken van SAP®-oplossingen in staat om zelf bedrijfskritische applicaties te ontwikkelen.

Utrecht OutSystems, ontwikkelaar van het meest gebruikte high-performance low-code platform ter wereld, maakt vandaag bekend dat zij officieel lid is geworden van het SAP® PartnerEdge®-programma in de categorie Build. Met dit lidmaatschap onderstreept OutSystems de meerwaarde van haar platform voor bedrijven die gebruikmaken van oplossingen van SAP. Deze nieuwe samenwerking maakt het voor bedrijven die deel uitmaken van het ecosysteem van SAP nog eenvoudiger om kennis te maken met de technologie van OutSystems.

Sneller innoveren en hogere productiviteit

Door de deelname aan het SAP PartnerEdge-programma kan OutSystems haar platform (OutSystems 11) met de oplossingen van SAP integreren. Het SAP Integration and Certification Center (SAP ICC) heeft dit platform gecertificeerd voor integratie met SAP S/4HANA® en SAP NetWeaver® op basis van standaard integratiemethodieken. Deze samenwerking vereenvoudigt de interoperabiliteit met SAP S/4HANA. Bedrijven kunnen vanaf nu werken aan de ontwikkeling van customer experience, met meer maatwerk en programmeeropties, innovatieve klanten- en partnerportals en soepele migratieprocessen voor bedrijfssystemen. Deze integratie is een van de meest voorkomende toepassingsscenario’s voor klanten van OutSystems. Zij kunnen sneller innoveren, de productiviteit van hun teams opvoeren en optimaal gebruikmaken van hun investeringen in de oplossingen van SAP.

“Teams in omvangrijke organisaties staan onder enorme druk om voor duurzame bedrijfsresultaten te zorgen. Dat houdt in dat ze in kortere tijd meer applicaties moeten ontwikkelen die optimaal presteren. En dat is precies wat onze integratie met de oplossingen van SAP mogelijk maakt”, zegt Paulo Rosado, de oprichter en CEO van OutSystems. “Het is nu makkelijker voor bedrijven om munt te slaan uit hun investeringen in technologie van SAP. Dit door het ontwikkelen van bedrijfskritische applicaties die voor verbetering zorgen van het beheer, de klantenervaringen, bedrijfsprocessen en migraties naar SAP S/4HANA. Ons krachtige platform stelt organisaties in staat om in kortere tijd en tegen lagere kosten applicaties te ontwikkelen, testen en op te schalen. Dit biedt hen volop kansen voor voortdurende innovatie.” 

Voorbeelden van manieren waarop de oplossing van OutSystems snelle en doeltreffende innovatie toegankelijk maakt voor developers zijn onder meer:

  • De Europese supermarktketen COOP ontwikkelde een nieuwe applicatie voor het beheer van winkelprocessen en integreerde die met BAPI®. Deze applicatie bespaart werknemers tot 45 minuten per dag tijdens het uitvoeren van standaardprocedures zoals het registeren van afval, bestellingen en controles van de vervaldatums.
  • De IT-distributeur Redington Gulf, een bedrijf met een miljardenomzet, maakt gebruik van OutSystems en robotic process automation (RPA) voor het moderniseren van haar SAP-instance. Het ontwikkelde in slechts drie weken tijd een systeem voor kortingbeheer dat op deze SAP-applicatie draaide.
  • ISB Global, een aanbieder van technologie voor milieutoepassingen, afvalbeheer en recycling, ontwikkelde en implementeerde een app die medewerkers in het veld en thuiswerkers helpt om klantenserviceverzoeken effectiever vast te leggen en te monitoren.

Klanten van OutSystems kunnen kosteloos een beroep doen op vooraf ontwikkelde codecomponenten en integraties, waarvan enkele speciaal voor SAP-oplossingen. Deze zijn beschikbaar in OutSystems Forge, een open source repository met herbruikbare connectors, user interface-componenten en bedrijfsoplossingen op basis van open code die bijdragen aan een snellere ontwikkeling van applicaties. Een van de nieuwe oplossingen in Forge is een UI theme pack voor SAP Fiori® dat organisaties mogelijkheden biedt voor visuele integratie met andere SAP-applicaties.

Developers kunnen een gratis proefversie van het platform van OutSystems uitproberen op www.outsystems.com/platform/.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-07-21T15:56:53.000Z Marcommit


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.