Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

SmartDialog, intelligente software nu in NL

Dynamic Integrations introduceert SmartDialog, een nieuw ticketsysteem geïntegreerd met de eerste stap naar kunstmatige intelligentie. Daarnaast is het zeer flexibel en toepasbaar voor verschillende business doeleinden. Zeer waardevol voor Value-Added Resellers die klanten naar de digitale toekomst willen begeleiden.

Het systeem biedt snelle en professionele klantondersteuning vanuit de cloud en geeft de klant de ruimte om zich te ontwikkelen. Want SmartDialog is veel meer dan een service management systeem. Uw creativiteit is de enige begrensing. Het product wordt gebruikt als wordt communicatiehub, bestellingssysteem, workflowsysteem en het managen van grote aantallen CV’s.
De flexibiliteit is zeer groot waardoor de klant SmartDialog continue kan aanpassen aan haar veranderende organisatie, onafhankelijk van Dynamic Integrations.

SmartDialog is geïntegreerd met producten van verschillende grote cloud-dienst leveranciers en heeft Unique Selling Points die concurrende producten niet hebben.
Kijk voor een SmartDialog demo op http://www.dynamicintegrations.net/nl/products-3/smart-dialog?id=75

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-05-03T11:38:00.000Z Dynamic Integrations
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.