Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Intershop “Digital Commerce-platform of the Year

 Intershop Commerce Suite onderscheid zich door multi-brand, multi-country en multi-touchpoint functionaliteit  Intershop blinkt uit qua strategie, performance en groei Intershop Communications is door Quadrant Knowledge, een internationaal marktonderzoek- en adviesbureau, uitgeroepen tot “Digital Commerce-platform Company of the Year 2017”. Quadrant heeft wereldwijde onderzoek verricht en ziet Intershop als beste aanbieder in de categorie Commerce-platforms. Zij geven daarbij aan dat deze keuze met name bepaald is op basis van de strategie, groei en de uitgebreide technische- en functionele kwaliteiten van Intershop.

Het onderzoeksbureau analyseerde de technologische kwaliteiten en sterke punten van Intershop, en publiceerde de resultaten van dit uitgebreide wereldwijde marktonderzoek in een rapport met de titel ‘Market Outlook: Digital Commerce Platforms, 2017-2022, Worldwide’. In een Knowledge Brief, gepubliceerd door Quadrant op 6 juni 2017, benadrukken de adviseurs de kwaliteiten van het geïntegreerde digital commerce-platform van Intershop om de relaties met klanten via vele verschillende verkoopkanalen te verbeteren, zoals retail, groothandel, productie, mobiel, social media en call centers.

De Knowledge Brief roemt met name de uitgebreide en complete set digital commerce-functionaliteiten van de Intershop Commerce Suite – van online retail management tot customer experience management en van order management tot fulfilment. Ook het feit dat het platform makkelijk kan worden geïntegreerd met applicaties van derden wordt als sterk gezien. Verder wordt de operational excellence benadrukt en het feit dat de commerce-oplossing zowel on-premise, in de Cloud, of als managed service kan worden ingezet.

Volgens Quadrant Knowledge Solutions ‘is de flexibele en geïntegreerde digital commerce suite van Intershop uitstekend om bedrijven binnen verschillende branches en van verschillende omvang te helpen bij hun unieke uitdagingen bij het realiseren van een succesvolle digitale transformatie met behulp van deze onderscheidende commerce-oplossing’.
Piyush Dewangan, Industry Research Manager, Quadrant Knowledge Solution, zegt: “Door technologische disruptie, digitale transformatie en het wijdverspreide gebruik van mobiele toestellen komen organisaties voor steeds meer uitdagingen te staan voor wat betreft het stimuleren van groei. Om de concurrentie bij te kunnen blijven houden, zouden merken hun commerce-processen moeten transformeren met de customer-experience in het achterhoofd, en tegelijkertijd hun digital commerce-activiteiten moeten stroomlijnen voor maximale efficiëntie. Intershop, met haar uitgebreide en buitengewoon schaalbare platform, is zeer geschikt om deze groei te bewerkstelligen, met name bij bedrijven met meerdere merken, actief in meerdere landen en gebruikmakend van diverse touchpoints. Daarom hebben we hen genomineerd tot “Digital Commerce-platform Company of the Year 2017”.

Roelof Swiers, Country Manager Benelux van Intershop Communications, zegt: “We zijn heel blij dat wij door Quadrant Knowledge Solutions worden gezien als toonaangevend. Digitalisatie biedt spannende nieuwe mogelijkheden voor bedrijven in alle branches en met name binnen B2B en groothandelsbedrijven. Samen met onze business partners helpen wij onze klanten bij het succesvol transformeren van hun commerce-processen en klantenrelaties. Een uitgebreid, krachtig en makkelijk aanpasbaar platform is essentieel bij het realiseren van een digitale transformatie.”

Het onderzoek van Quadrant biedt ook gedetailleerde informatie over de positionering van andere aanbieders van commerce-platformen. Het onderzoek is hier te downloaden:

http://www.intershop.com/quadrant-solutions-study

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-30T14:21:02.000Z Intershop Communications
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.