Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

100" Full HD laserprojector voor het onderwijs

Eerste interactieve WUXGA-laserprojector met ultrakorte projectieafstand voor het onderwijs* met ultraheldere beelden, twee pennen en finger-touch interactiviteit.

Schermformaat en interactieve functies doen er echt toe in een educatieve omgeving en het nieuwe EB-710Ui-lasermodel van Epson levert deze kenmerken dankzij ultraheldere Full HD-beelden van 100 inch, twee pennen en finger-touch interactiviteit, en een suite met hulpmiddelen voor samenwerking en delen waarmee het eenvoudiger wordt om boeiende lessen te geven. Bovendien gaat het apparaat 20.000 uur mee en wordt het geleverd met een garantie van vijf jaar, zodat totaal zorgeloze onderhoudsvrije bediening realiteit wordt. Met de iProjection-app voor Windows 10, Mac en Chromebook kunnen leerlingen en studenten hun eigen apparaten in de klas gebruiken. Tegenwoordig wordt dit steeds belangrijker.

Met de iProjection-app van Epson zijn persoonlijke apparaten in het klaslokaal welkom. iProjection kan gratis worden gedownload uit de appstores voor iOS, Android en nu ook Chromebook, en hiermee kunnen leerlingen en studenten draadloos beelden weergeven via hun eigen telefoon, tablet of laptop. Met de functie voor een gesplitst scherm van de EB-710Ui kunnen twee verschillende soorten content tegelijkertijd worden weergegeven.

De kern van de EB-710Ui wordt gevormd door de 3LCD-technologie van Epson en de laserlichtbron, voor heldere en scherpe Full HD-beelden. De EB-710Ui levert een CLO (Colour Light Output) van 4000 lumen, waardoor de beelden extreem helder zijn en goed zichtbaar bij elk omgevingslicht, zelfs helder zonlicht. Tevens wordt SMART Notebook-software met een licentie voor één jaar in het klaslokaal meegeleverd.

De EB-710Ui is verkrijgbaar vanaf november 2017.

Belangrijkste kenmerken:

Schaalbaar beeld (70 -100 inch)
Twee pennen en finger-touch interactiviteit
Full HD WUXGA-resolutie (1920 x 1200 pixels)
Ultrakorte projectieverhouding (0,28:1)
Dynamische contrastverhouding van 2.500.000:1
CLO (Colour Light Output) van 4000 lumen
Compatibel met de iProjection-app voor iOS, Android en Chromebook (kan worden gedownload uit de Google-/Apple-store)
Ingebouwde luidspreker van 16 W en microfooningang
Drie HDMI-ingangen
Mogelijkheden voor gesplitst scherm
Interactiviteit via meerdere schermen

*Vergeleken met wereldwijd op de markt verkrijgbare producten vanaf mei 2017.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-09-15T15:25:15.000Z Epson