Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Pegamento Apptime nu ook voor Genesys PureCloud

Medewerkers van organisaties die PureCloud van Genesys gebruiken kunnen nu eenvoudig integreren met Apptime van Pegamento. Daartoe hebben ontwikkelaar Pegamento en Genesys, wereldleider in omnichannel customer experience en contact centeroplossingen, een koppeling ontwikkeld. Apptime wordt door steeds meer organisaties gebruikt als collectieve medewerkers-app waarbinnen medewerkers en agenten hun planning kunnen bekijken, hun beschikbaarheid aangeven en diensten ruilen. Apptime kan ook worden ingezet voor tevredenheidsonderzoeken onder medewerkers, het inzichtelijk maken van KPI’s en het pushen van relevant nieuws

 Kim de Boer, Senior Director Sales Benelux & South-East Africa van Genesys, is blij met de nieuwe integratie. “Onlangs is een grote Nederlandse speler op het gebied van loterijen gestart met PureCloud. Binnen deze organisatie werd Apptime al gebruikt en een koppeling lag dan ook voor de hand. Implementatiepartner Cloudoe heeft de connectie tussen PureCloud en Apptime snel gerealiseerd. Apptime is binnenkort beschikbaar in onze AppFoundry waar onze klanten dit soort integraties direct kunnen opzoeken, aanschaffen en installeren.”   

Eén mobiele medewerkers app die alles samenbrengt  

Apptime is in 2015 ontwikkeld als antwoord op de vraag naar een simpele app voor medewerkers die alles in één combineert. “Op een bepaald moment wil je natuurlijk maar één app die alle functionaliteiten kan bundelen in plaats van 10 verschillende apps”, zegt Serge Poppes, CEO van Pegamento. “Apptime verzamelt informatie vanuit onderliggende applicaties en systemen, en maakt deze beschikbaar in elke gewenste huisstijl. Daarmee wordt de app ook echt dé app van het bedrijf voor dagelijks gebruik, een efficiënte tool voor werknemers en management.”    

Apptime opent deuren  

Volgens Poppes gaan de ontwikkelingen op dit moment razendsnel en wordt hard gewerkt aan nieuwe functionaliteiten van Apptime. “Wat ooit begon als een beschikbaarheidsapp voor medewerkers van contactcenters, die daarbij ook hun rooster konden inzien en diensten konden ruilen, is inmiddels uitgegroeid tot een totaaloplossing voor werkgerelateerde informatie. Mede dankzij de integratie met SAP-omgevingen is de app ook voor andere doelgroepen interessant geworden, zoals service-organisaties. Zo wordt het straks ook mogelijk om deuren te openen met een QR-code vanuit de app, die natuurlijk alleen maar toegang verleent op het moment dat het systeem dat toestaat. En een andere ontwikkeling is het persoonlijk paspoort met soft skills die je in de loop van de tijd opbouwt en kunt gebruiken bij sollicitaties, waarbij je zelf bepaalt of je informatie wel of niet deelt met toekomstige werkgevers. Digitale zelfbeschikking volledig in lijn met de AVG”, aldus Poppes.    

Koppelingen met alle grote spelers  

Apptime heeft inmiddels koppelingen met alle grote spelers die WFM-modules in hun oplossingen beschikbaar hebben. De volgende modules zijn standaard onderdeel van Apptime:    

• Werkrooster   • Onderling ruilen   • Aanvragen verlofdagen  • Doorgeven van de beschikbaarheid   • Wijzigen van persoonlijke contactgegevens   • Nieuwsberichten plaatsen   • Weergeven van KPI-rapportages, zoals QM, NPS en AHT, maar ook verlofdagen en ziekteverzuim  • Uitvoeren van enquêtes onder de medewerkers   • Algemene bedrijfsinformatie (zoals huisregels en cao)   • Smoelenboek  • Sturen en ontvangen van push-berichten  

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-05-09T14:45:51.000Z Genesys
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.