Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

TCS partner van TEDxAmsterdam 2018

TEDxAmsterdam maakt vandaag bekend dat technologiebedrijf Tata Consultancy Services (TCS) als strategisch partner aansluit bij de 10e editie van TEDxAmsterdam, de wereldberoemde conferentie ‘voor ideeën die het verspreiden waard zijn’. In TCS vond TEDxAmsterdam een partner die op inhoudelijk vlak TEDxAmsterdam de komende drie jaar nog sterker kan maken. TEDxAmsterdam en TCS vinden elkaar in het thema ‘The big X’, wat staat voor het grote onbekende. Dit sluit aan bij de visie van TCS op de huidige tijd, de 4e industriele revolutie, waarin de combinatie van kunstmatige intelligentie, robotica, internet of things en cloud technologie onze samenleving ingrijpend veranderen. TEDxAmsterdam en TCS worden partner om een een podium aan onafhankelijke denkers te bieden en discussies en ideeën te stimuleren over de manier waarop technologie de samenleving en het zakenleven in dit nieuwe tijdperk kan vormgeven.

Thema TEDxAmsterdam 2018: The big X  

Voor dit speciale jubileumjaar zocht TEDxAmsterdam een sterke partner die op alle vlakken het thema van dit jaar kon ondersteunen. In deze snel veranderende tijd is de behoefte aan onafhankelijke denkers groot. De tiende editie van TEDxAmsterdam zal daarom groter zijn dan voorgaande jaren. Samen met TCS kan TEDxAmsterdam een podium bieden aan innovatieve ideeën die bijdragen aan een betere wereld. De partijen delen hun expertise, ervaring en netwerk om nieuwe ideeën te genereren en te delen, startups te ondersteunen en/of deze in contact te brengen met experts uit het bedrijfsleven.  

TCS x TEDxAmsterdam partner video 

Monique van Dusseldorp, programmadirecteur van TEDxAmsterdam, zegt: “Wij zijn trots dat TCS zich heeft verbonden aan TEDxAmsterdam. Het doel van TEDx is om, samen met onze partners, innovatieve baanbrekende ideeën op het gebied technologie, entertainment en design te helpen realiseren. TCS Benelux is gevestigd in Nederland en onderdeel van een wereldwijd concern met toegang tot een schat aan experts, bedrijven en ideeën. Een perfecte match dus met ons en het prachtige Amsterdam waar we reeds tien jaar een geweldig evenement organiseren.”  

Amit Kapur, Director & Head van TCS Benelux: "Onze samenwerking met TEDxAmsterdam komt op een belangrijk moment voor beide organisaties. Het markeert de 10e editie van TEDxAmsterdam en ons eigen 25-jarig jubileum in Nederland. De komende drie jaar zal onze samenwerking een fantastisch platform bieden aan innovatieve sprekers om discussies te voeren over hoe technologie het bedrijfsleven zal vormgeven."  Het van oorsprong Indiase TCS bevindt zich in het hart van de digitale economie en helpt bedrijven te transformeren naar agile, intelligente, geautomatiseerde bedrijven in de cloud. Bij de Nederlandse tak van het bedrijf werken zo’n 2.000 medewerkers. Het is ruim 25 jaar geleden dat TCS zich in Nederland vestigde. TEDxAmsterdam viert dit jaar zijn 10-jarig bestaan in de hoofdstad.  

TEDxAmsterdam vindt dit jaar op 29 november plaats in de Stadsschouwburg van Amsterdam  

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-08-14T12:03:21.000Z TCS


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.