Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Evident is Intershop Partner van het Jaar

Tijdens het Intershop Partner-event is digital commerce bureau Evident benoemd tot Intershop Partner of the Year 2017-2018.

René Verspuij, Partner Manager van Intershop: “Evident is e-commerce specialist voor wholesale, manufacturing en distribution. Deze specifieke B2B-commerce expertise is van grote meerwaarde binnen ons partnernetwerk. Evident heeft meerdere successen geboekt en werkt momenteel aan indrukwekkende Intershop- implementaties die binnenkort live zullen gaan. Daarnaast zijn ze co-founder van de B2B Digital Commerce group, een actief netwerk voor e- commerce experts van grote Nederlandse en internationale bedrijven uit de maakindustrie en distributie. Hiermee hebben zij in korte tijd gezorgd voor veel zichtbaarheid en kennisdeling van e-commerce ontwikkelingen in de B2B-markt.”

Herbert Pesch, oprichter en directeur van Evident, is trots op de benoeming. “Dit is een mooie beloning voor de inzet van ons team en de intensieve samenwerking met Intershop. Dit partnership pas perfect bij onze strategische focus op B2B commerce. Intershop is immers in onze ogen HET platform dat het beste aansluit op de hoge eisen die in de B2B markt aan e-commerce worden gesteld. Een spannende markt die internationaal sterk in beweging is. Een markt waarin manufacturers, wholesalers en distributors zich opnieuw aan het uitvinden zijn als het gaat om digital commerce. En in die markt voelen wij ons als een vis in het water. We kijken er naar uit om samen met Intershop de B2B commerce markt verder te veroveren, zowel nationaal als internationaal.

Over Intershop

Intershop Communications AG (opgericht in Duitsland 1992) is met Intershop Commerce Suite de grootste onafhankelijke aanbieder van omni-channel commerce-oplossingen. Intershop biedt high- performance standaard commerce-software voor online-verkoop, aangevuld met alle noodzakelijke diensten. Intershop is bovendien een business process outsourcing provider, die alle aspecten van online retailing tot fulfilment omvat. Over de hele wereld zijn er meer dan 300 zakelijke klanten, waaronder HP, BMW, Würth, en Deutsche Telekom die de oplossingen van Intershop benutten. Intershop heeft zijn hoofdkantoor in Jena, Duitsland, en heeft kantoren in de Verenigde Staten, Europa, Australië en China. Meer informatie over Intershop vindt u online op www.intershop.nl.

Over Evident

Helping B2B companies grow in an ever-changing digital world. Offering convenience, creating value and being relevant for the customer is what makes the difference in today’s competitive and dynamic market. Evident helps their clients achieve this by designing an excellent experience, building commerce platforms, leveraging content and creating products & services. Evident creates commerce | products | services for B2B.

 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-09-17T14:16:34.000Z Intershop
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.