Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Adviesbureau Over Morgen nu Esri-partner

Over Morgen treedt toe tot het Esri Partner Network als Silver Partner. Het partnership is vooral een bevestiging van de toch al uitstekende samenwerking van de afgelopen jaren.

Over Morgen is een adviesbureau voor de duurzame leefwereld met data-gedreven adviseurs. Alle grote veranderingen die doorgevoerd worden, zouden volgens Over Morgen gebaseerd moeten zijn op data-analyse. Onder meer gebiedsontwikkeling, de omgevingswet, warmtetransitie, duurzame mobiliteit, gebiedseconomie en vastgoed zijn thema’s waar Over Morgen zich mee bezighoudt. Met behulp van data-/GIS-producten kan Over Morgen haar klanten de meest optimale oplossingen bieden.

 

Ruben Visser, managing partner van Over Morgen licht toe: “Aansluiten bij het Esri Partner Network is voor ons een logische en mooie stap in de samenwerking met Esri. Goede oplossingen voor de leefomgeving worden gedreven door begrijpelijke data-analyses en inspirerende beelden.”

Jort Engels, partnermanager van Esri Nederland, is blij met het nieuwe partnership: “Het aspect ‘locatie’ en ‘de kaart’ zien we in steeds meer domeinen verschijnen. Over Morgen stelt in ArcGIS informatieproducten samen met inzicht in vastgoed en energieverbruik, in stakeholders en in de verschillende alternatieven voor duurzame verwarming.”

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-10-05T15:47:32.000Z Esri Nederland
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.