Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Hoe maak je een logo online?

Ontwerp eenvoudig een logo met behulp van de online logo maker Logaster. Geen technische kennis vereist. In een paar minuten. 100% kwaliteit. Bespaar tijd en geld uit terwijl jij jouw bedrijf verder uitbouwt.

Logo's zijn voor elk bedrijf - of dit nu een klein of een groot bedrijf is - erg belangrijk. Dit komt omdat het logo het handelsmerk van jouw bedrijf laat zien en omdat jouw bedrijf met behulp van jouw logo in de markt wordt geïdentificeerd.

Wanneer je echter iemand inhuurt voor het ontwerpen van een logo, berekenen zij redelijk veel geld voor het ontwerpen van een logo voor jouw bedrijf of website. Dus voor starters of eigenaren van een website kan het inhuren van iemand, die een logo ontwerpt, vaak vanwege de kosten onmogelijk zijn. Zulke mensen kunnen dan gebruikmaken van online diensten.

Als je snel en gratis een leuk logo wilt creëren, zou je eens bij Logaster moeten kijken.

Hoe werkt Logaster?

  • Op de eerste plaats moet je de tekst, die je in het logo wilt gaan gebruiken, invoeren.
  • Klik daarna op "Creëer een logo" en Logaster gaat voor je aan de slag. Aan het einde van dit proces ontvang je een pagina vullende lijst met verschillende suggesties. Je zult snel het logo kunnen vinden dat je leuk vindt.
  • Nadat je een ontwerp hebt gekozen, kun je het opslaan of gaan bewerken. Met de bewerktool kun je het pictogram, het lettertype en de kleurelementen wijzigen, de slogan toevoegen of verwijderen, enz.
  • Om het logo op te kunnen slaan, moet je een account aanmaken. Daarna kun je gratis een klein logo downloaden of een logo met een hoge resolutie kopen.

Na het maken van het logo, kun je een ook visitekaartje voor jouw bedrijf maken. Ook kun je binnenkort op de website de volledige merkidentiteit creëren.

Of je nu op zoek bent naar logo maken of gewoon naar een beetje inspiratie, Logaster logo creator is de moeite van het bekijken zeker waard.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-10-29T15:43:00.000Z Logaster
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.