Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

TimeSeries opent kantoor in Duitsland

ROTTERDAM - Het van oorsprong Rotterdamse IT bedrijf TimeSeries is in 2012 opgericht en verovert in rap tempo de markt voor innovatieve bedrijfsapplicaties. De Nederlandse onderneming is de laatste vijf jaar enorm gegroeid en heeft nu 100 medewerkers in binnen- en buitenland. Twee jaar geleden werd de eerste vestiging in de Verenigde Staten geopend en nu is het tijd voor Duitsland. TimeSeries heeft kantoren in Rotterdam, Utrecht, Denver, Houston en vanaf vandaag ook in München.

TimeSeries ontwikkelt intelligente oplossingen door het Mendix low-code development platform te combineren met innovatieve technologieën, zoals Big Data, Internet of Things, Machine Learning en Artificial Intelligence. De slimme oplossing Automated Planning is in 2018 door Computable genomineerd voor Digitale Innovatie van het Jaar.

De keuze om naar Duitsland uit te breiden was geen lastige. Erik Gouka (oprichter): “De manufacturing en engineering branche is erg groot in Duitsland en tevens één van de branches waar onze innovatieve oplossingen veel waarde toevoegen. De eerste signalen zijn dan ook zeer positief. Bovendien geeft onze nauwe samenwerking met Siemens en Mendix extra kansen.”

TimeSeries is in 2018 door het Financieel Dagblad uitgeroepen tot FD Gazelle, een titel voor de snelstgroeiende bedrijven van Nederland. Groei an sich is echter geen doel. Gouka: “We werken met de beste mensen en dat niveau willen we vasthouden. Naast het werven van toptalent, investeren we veel in het zelf opleiden van afgestudeerde high potentials.”

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-03-27T09:13:16.000Z TimeSeries
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.