Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

A.S. Watson Benelux start met software robots

Afgelopen maand was het zover, A.S. Watson Benelux heeft zijn eerste digitale medewerker (software robot) in gebruik genomen.

Na een periode van uitgebreid testen van voornamelijk uitzonderingen en technische stabiliteit, is Robin - want zo heet de digitale medewerker binnen A.S. Watson - aan de slag gegaan voor de finance afdeling van het Shared Service Center in Renswoude.

Deze digitale medewerker wordt door PLEUNZ als een dienst geleverd en is specifiek voor A.S. Watson ingewerkt om processen in Oracle E-Business Suite, MS Excel en MS Outlook af te handelen.

De digitale medewerker wordt binnen A.S. Watson ingezet voor hoogfrequente standaard grootboekhandelingen. De end-2-end afhandeling inclusief het afhandelen van uitzonderingen ontzorgt en borgt onze kwaliteit en continuïteit, ook buiten kantooruren. Voor A.S. Watson Benelux en binnen de A.S. Watson Group een significant innovatieve stap vooruit”, aldus George Keverkamp (Manager Finance SSC, A.S. Watson Benelux).

Nu Robin zijn proeftijd erop heeft zitten, zal er verder gekeken worden of het takenpakket uitgebreid kan worden..

A.S. Watson Benelux is het wereldbedrijf achter Kruidvat, Trekpleister, ICI PARIS XL, Pour Vous en Prijsmepper en als onderdeel van de A.S. Watson Group de grootste internationale retailer in Health & Beauty in Azië en Europa, met ruim 15.700 winkels en 12 retailmerken.

PLEUNZ is - als Partner van UiPath - dé specialist in het ontwikkelen en beheren van cloud gebaseerde software robots (RPA) en mag zich als eerste (en enige) 'Bots as a Service' leverancier in Nederland  ISO/IEC 27001:2013 en NEN 7510-1:2017 gecertificeerd noemen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-03-19T17:48:47.000Z Pleunz Digital Workforce Solutions B.V.


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.