Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

TimeSeries ontwikkelt nieuwe Mendix applicatie voor Infinea

UTRECHT, 27 juli 2020 - Infinea heeft in samenwerking met IT-bedrijf TimeSeries het Infinea platform gelanceerd: een nieuw, innovatief online platform voor de uitvaartbranche om de bereikbaarheid van de dienstverlening in de uitvaartzorg te garanderen. Het bedrijf Infinea, voorheen Multiline Meldkamerdiensten geheten, is onderdeel van de Zorg Diensten Groep en richt zich op bereikbaarheidsdiensten voor de uitvaartzorg. Het bedrijf verbindt al meer dan 30 jaar op professionele, empathische en zorgvuldige wijze de partijen die te maken hebben met het levenseinde, waaronder begraafplaatsen, crematoria, uitvaartondernemers en publieke hulpdiensten. Infinea biedt telefonische bereikbaarheidsdiensten voor bedrijven in de uitvaartbranche. Daarmee zorgt Infinea dat haar klanten 24 uur per dag bereikbaar zijn.

Low-code platform Mendix

Het online Infinea platform, een met het low-code ontwikkelplatform Mendix gerealiseerde applicatie, is samen met innovatieve Mendix partner TimeSeries ontwikkeld. Het Infinea platform vervangt verouderde end-of-life software. Het vernieuwde platform is gebruiksvriendelijk, robuust, voldoet aan de hoogste veiligheidsstandaarden en is in de toekomst eenvoudig aan te passen aan nieuwe eisen en wensen. Daarnaast voldoet het aan de wensen vanuit Infinea, zoals een inlogmogelijkheid voor kanten, mogelijkheid tot klant specifieke configuraties en het systeem voert zoveel mogelijk controles uit, zodat de medewerkers dit niet meer hoeven te doen.

Het platform helpt experts van Infinea met het uitvoeren van hun dagelijkse taken en geeft daarnaast de klanten van Infinea de mogelijkheid om aangenomen meldingen en boekingen direct in te zien. De configuratie mogelijkheid voor klanten zorgt ervoor dat klant specifieke vragenlijsten gegenereerd kunnen worden. Bovendien zijn de boekingsregels die gelden voor begrafenissen en crematies op de verschillende locaties te configureren, zoals toegestane aanvangstijden, boeking volgorde en toegestane aantal aanwezigen. Deze klant specifieke instellingen zorgen ervoor dat de experts van Infinea hun werk efficiënter kunnen uitvoeren en helpen tevens om fouten te voorkomen.

Resultaat

Het nieuwe online platform Infinea resulteert in een hogere operationele efficiëntie, tijdsbesparing, minder fouten en stelt in staat om veranderingen omtrent (wettelijke) eisen en gebruikerswensen snel door te voeren.

Danny van Rosmalen, Financieel Directeur bij Zorg Diensten Groep: “Middels het platform heeft Infinea alle legacy systemen kunnen vervangen en is Infinea meer dan klaar voor de toekomst. Vanaf de eerste dag viel de betrokkenheid van TimeSeries op. Het resultaat van de intensieve samenwerking is een systeem dat naadloos aansluit op onze huidige wensen en verwachtingen, maar ook dermate flexibel is dat toekomstige klantwensen eenvoudig kunnen worden geïntegreerd."

Over TimeSeries

TimeSeries is de #1 Smart App Company op het gebied van IoT, Blockchain, Artificial Intelligence, Machine Learning en low-code. Het van oorsprong Rotterdamse bedrijf groeit enorm en heeft momenteel vestigingen in Nederland, Duitsland, de Verenigde Staten en Canada. Het bedrijf is in 2019 door het Financieel Dagblad uitgeroepen tot Gouden Gazelle, een prijs voor het snelstgroeiende bedrijf in de regio West-Nederland. In hetzelfde jaar behoorde TimeSeries tot de top-250 groeibedrijven. Daarnaast heeft het IT bedrijf meermaals de Mendix award voor ‘Most Innovative Solution’ gewonnen. Bezoek www.timeseries.com voor meer informatie. 

TimeSeries. Make your business smarter.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-07-27T10:39:19.000Z TimeSeries
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.