Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

MSP Mentor brengt Yarado RPA naar Managed Services Providers

MSP Mentor kondigt een samenwerking met Yarado aan om de voordelen van Robotic Process Automation (RPA) naar MSP’s te brengen.

MSP Mentor is een training- en adviesbureau, dat MSP’s helpt hun dienstverlening te verbeteren en sneller te groeien. Yarado is een snelgroeiende Nederlandse leverancier van RPA-oplossingen. Beide partijen slaan de handen ineen om de processen van MSP gerelateerde organisaties efficiënter en effectiever te maken.

MSP Mentor heeft ervoor gekozen om samen met Yarado RPA in te zetten voor een effectievere dienstverlening voor haar MSP’s. Zo kan MSP Mentor de tools van diverse MSP’s beter inrichten en koppelen in de cloud. De RPA-oplossing van Yarado maakt het hierbij mogelijk om complexe ontsluitingen te realiseren. Op deze manier streven beide partijen ernaar om MSP’s naar een hoger niveau te tillen.

Johan Bakker, directeur van MSP Mentor, ziet de samenwerking als belangrijke aanvulling op de huidige werkzaamheden van MSP Mentor. “MSP Mentor is kortgeleden gestart met de distributie van diensten die MSP's kunnen toevoegen aan hun portfolio en is op dit moment bezig met het uitbouwen van een platform, zodat alle veelgebruikte portalen voor MSP’s aan elkaar kunnen worden gekoppeld. RPA kan hier een rol in spelen door het ophalen van gebruikersdata en het koppelen van portals die zich niet makkelijk laten ontsluiten.”

Gerrit-Jan van Wieren, CCO van Yarado, is zeer tevreden met de samenwerking: “het is mooi om te zien dat de dienstverlening van MSP Mentor en Yarado elkaar goed aanvullen. Door het samenbrengen van kennis over de industrie met de mogelijkheden van onze technologie weten we goed wat er speelt en waar RPA het beste toegepast kan worden. We kijken er naar uit om deze propositie voor MSP’s samen verder op de kaart te zetten.”

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-12-17T10:44:29.000Z Yarado


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.