Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

e-Village verandert naam in Team ITG

Vanaf februari 2021 kiest technology-led marketingbureau e-Village ervoor om verder te gaan onder de naam Team ITG (Inspired Thinking Group). Ook hun in-house software Clang gaat verder onder een nieuwe naam: CanopyDeploy. De introductie van de twee nieuwe namen past bij de groei van de afgelopen jaren van zowel het bureau als van de software.

Enorme doorontwikkeling 

De afgelopen jaren heeft e-Village een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Sjuul van der Leeuw, CEO bij e-Village licht toe: “We hebben onze marketing automation software Clang continu naar een hoger niveau getild. Van toegevoegde kanalen zoals Mobile App tot nieuwe functionaliteiten zoals Artificial Intelligence. Iedere week werkt ons team hard aan een nieuwe en nóg betere Clang release. Onze services hebben we steeds verder uitgebreid: van strategie en design tot aan het bouwen van complexe en verrassende omnichannel campagnes. Zo zorgen we ervoor dat marketeers het maximale resultaat kunnen behalen. Deze enorme groei van e-Village en Clang maken dat we kiezen voor twee nieuwe namen. Deze twee nieuwe namen dekken nóg beter wie we zijn, wat we doen en waar we naartoe willen.”

Internationale groei

De naamswijziging komt op een logisch moment. Sandro Nagtzaam, director Sales bij e-Village legt uit: “Onze expertteams, in Nederland en het buitenland werken inmiddels voor klanten over de hele wereld aan innovatieve oplossingen. Dit heeft geresulteerd in het aansluiten van prachtige lokale en internationale merken op ons platform maar ook in geweldige resultaten voor klanten in Nederland en de rest van de wereld. Deze naamswijziging stoomt ons klaar voor de toekomst en voor de ontwikkelingen in de marketingwereld. Zo werkt ons team nu hard aan een veelbelovende roadmap waarbij de focus ligt op Data Marketing, Performance Marketing en het kunnen aanbieden van onze krachtige marketingsuite: CanopyCloud waar CanopyDeploy een onderdeel van is.”

Klantgericht & Productleiderschap

Ruim 5.000 zakelijke beslissers hebben in de MT1000 van 2020 e-Village op nummer één gezet in twee categorieën binnen de sector Digital Marketing & E-commerce: Klantgerichtheid & Productleiderschap. Twee pijlers die hoog op de agenda staan bij e-Village en straks ook onder de vlag van Team ITG. Pauline Buil, Manager Marketing & Communicatie bij e-Village vertelt: “Ondertussen opereren we met een internationaal team en streven continu naar een nóg completer portfolio van marketingoplossingen. We zetten hierbij de klant altijd op één. Onze missie daarbij is om marketeers te bevrijden met innovatieve oplossingen om succesvol te zijn. Wij versimpelen het ingewikkelde, automatiseren het inefficiënte en creëren het bijzondere voor de marketeer. Zodat zij de vrijheid hebben om vooruit te denken.” 

Over e-Village

e-Village is al 20 jaar dé expert op het gebied van e-mailmarketing en marketing automation. Zo helpt e-Village klanten en partners nationaal en internationaal om hun resultaat te verhogen en succesvolle marketingcampagnes te ontwikkelen. Met hun in-house ontwikkelde software Clang en een team van ruim 125 experts staan ze elke dag klaar voor vooraanstaande klanten waaronder VodafoneZiggo, Transavia, Fletcher Hotels, Renault, TUI, Shell, Virgin Media, Eneco, Centraal Beheer Achmea, Greetz en partners zoals Adwise, Happy Horizon en Yellowgrape.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-01-29T10:30:00.000Z Team ITG


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.