Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Ike van der Voort van Sunny Camp naar Pegamento

Ike van der Voort werkte tot voor kort bij Sunny Camp. Na haar opleiding Communicatie is zij vanaf nu werkzaam voor Pegamento als online marketeer. Pegamento is de grootste RPA-implementatiepartner van Nederland. Ze zijn gespecialiseerd in robotic process automation (RPA), artificial intelligence (AI) en beeldherkenning. Die zetten zij in voor het ontwikkelen en implementeren van slimme klantcontactprocessen voor een ultieme klantbeleving en optimaal klantcontact.

Afgelopen maanden kwam Pegamento in de media vanwege het winnen van de Challenge Detective van RWC met hun Bridge Calamity Recognizer. Internationaal kwamen ze in de media vanwege het winnen van een Britse Corporate Excellence Award. Ze werden onderscheiden als ‘Provider van meest klantgerichte RPA-oplossingen’ door het Britse magazine Corporate Vision. Niet eerder won een Nederlands bedrijf deze prijs. Online marketeer Ike van der Voort vertelt over haar nieuwe functie: “Het is superuitdagend om de lastige materie waarin IT- en ICT-bedrijven zich bevinden begrijpelijk te maken voor de buitenwereld. Het is geweldig om onderdeel te zijn van een bedrijf dat hard werkt aan innovatie en hiervoor op allerlei manieren erkenning krijgt.”

Pegamento beschikt over veelzijdige talenten. Omdat die hemelsbreed kunnen worden ingezet, is het moeilijk om ze een label te geven. Daarom spreekt Pegamento over zintuigen. Zien, horen, voelen, ruiken en proeven. Met als epicentrum van deze zintuigen het brein. “Eigenlijk versterken we de zintuigen van de mens door met robotisering op de zintuigen in te spelen, waarop wij mensen weer kunnen anticiperen. Zoals beeldherkenning; die kijkt met je mee en ziet dingen. RPA neemt repetitieve handelingen van je over, zodat je je kunt richten op echt mensenwerk.”

Meer informatie

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-12-22T12:59:27.000Z DelanoPR


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.