Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Voldoet Immediate Edge aan je verwachtingspatroon?

Je hoeft de website maar te scannen om de conclusie te trekken dat het misschien wel te mooi is om waar te zijn. Immediate Edge is een geautomatiseerd crypto handelssysteem waarvan je gebruik kunt maken als je een grotere kans wil hebben om meer geld te verdienen in de crypto handel. Je hoeft hiervoor slechts een gering bedrag in te leggen en enige handel in de handel in cryptocurrency is niet vereist. De handelsrobot neemt immers (bijna) alle taken voor je over. Dat dit soort interessante aanbiedingen tot argwaan kunnen leiden, is uiteraard niet zo gek. Is het gebruik van Immediate Edge zo interessant als wordt voorgespiegeld? We zochten het voor je uit.

Wat is Immediate Edge?

Immediate Edge is een geautomatiseerd cryptocurrency trading systeem. Op de website van de aanbieder wordt aangegeven dat dit een krachtig algoritme is, dat uitgerust is met geavanceerde handelsstrategieën voor crypto CFD's. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van trading bots, die alle handelstaken voor de tienduizenden wereldwijde gebruikers uit handen neemt. Hiervoor maakt het gebruik van de meest geavanceerde AI technologieën. Hieruit kun je de conclusie trekken dat het systeem, dat in 2015 is opgericht, steeds slimmer en kundiger wordt in het handelen in cryptocurrency. Iets wat wel zo praktisch is in een markt waarin de ontwikkelingen elkaar in een hoog tempo opvolgen.

Wat kost het gebruik van Immediate Edge en wat levert het op?

Als liefhebber of kenner van ICT kijkt je wellicht wat kritischer dan de gemiddelde persoon naar de verhouding tussen de kosten die je maakt en de opbrengsten die hieruit voortkomen. Als we kijken naar de kosten, is het goed om te vermelden dat je gratis een Immediate Edge account kunt aanmaken. Er is wel een minimale stortingsvereiste USD 250. Daarnaast kun je niet onbeperkt je inleg weer opnemen. Ook hier is een maximum bedrag aan verbonden van in dit geval $ 20,000. Dit bedrag kun je 10 keer in de maand opnemen. Daarna worden er wel kosten in rekening gebracht.

Het antwoord op de vraag wat het gebruik van Immediate Edge oplevert, is veel lastiger. De beloftes en de gunstige voorwaarden die op de website van de trading platform worden aangeboden, lijken zeer gunstig. Er worden op het platform zelfs rekenvoorbeelden gedeeld. Deze rekenvoorbeelden zeggen echter niets over de toekomstverwachtingen. Het is hierbij goed om je te realiseren dat de crypto koersen een erg veranderlijk karakter hebben en dat de handel hierin veel risico’s met zich meebrengt. Daarnaast lijkt het gebruik van een trading bot wel praktisch, zeker als je geen kennis van cryptozaken hebt, maar je bent wel deels de grip op je investering kwijt. “Bezint eer gij begint” is misschien wel de beste tip die we in dit opzicht kunnen geven.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-01-24T14:56:54.000Z dbom
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.