Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

ARAGO Consulting Belgium wordt verkoopspartner van SAP

Voor ARAGO Consulting kon 2022 niet beter beginnen. Want in januari sloot het bedrijf een strategische overeenkomst met SAP Belux. Voortaan mag ARAGO Consulting Belgium hierdoor softwarelicenties van SuccessFactors verkopen in België en Luxemburg.

De consultants van ARAGO Consulting stonden voorheen in voor de installatie, het onderhoud en de upgrades van SuccessFactors. Als Value added reseller (VAR) bieden ze voortaan een totaalpakket aan, dat verdergaat dan de implementatie van SAP SuccessFactors.

Een verdiensten van de consultants

Hoe de toestemming voor verkoop werd verkregen? Bert Caryn, partner bij ARAGO Consulting Belgium: “Dat is enerzijds een verdienste van onze mensen. We slaagden erin om genoeg certificaten te halen op het gebied van Sales, Presales, Customer Engagement en SuccessFactors implementatie … Daarnaast overtuigden we SAP met een doordacht businessplan waarmee we het middensegment van de markt aanboren.”

Nog meer op maat van de klant

Raf Rottiers, Country Manager: “Als SAP-salespartner nemen we nu de volledige customer journey onder de loep: de verkoop, een snelle en betaalbare implementatie, ondersteuning en de verlenging voor cloudoplossingen. Bovendien kunnen we op maat van de klant extra diensten of functies aan het platform toevoegen.”

Op één lijn met SAP

Bert Caryn: “Door dit partnerschap zitten we echt op één lijn met SAP. En dat zal ons ongetwijfeld veel nieuwe groeikansen en nog meer tevreden klanten bieden. Het is nu aan ons om onze kennis van de lokale markt en onze expertise in te zetten om de software van SAP op grotere schaal te verdelen in een groeiende KMO-markt. Een kant-en-klaar pakket zoals ARAGO Ready for HR leent zich daar perfect toe. Het is pregeconfigureerd op het SAP SuccessFactors-platform en de HR-cloudoplossing bij uitstek voor KMO’s.”

Over ARAGO Consulting:

ARAGO Consulting werd opgericht in 2010. Als internationale onderneming ondersteunen we bedrijven en klanten (in België: RTBF, Puratos, LETEC, NMBS, Galapagos …) in hun digitale transformatie. Dat doen we met een waaier aan diensten en innovatieve software-oplossingen in de cloud. Vandaag zijn we actief in heel wat landen in Europa, Zuid-Amerika, India en Marokko.

Vragen in verband met dit persbericht? Stel ze gerust hier.

 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-02-22T09:59:12.000Z ARAGO Consulting Belgium bv


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.