Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Hoe interessant is Bitcoin Buyer?

Bitcoin Buyer is het volgende initiatief waaruit blijkt dat de crypto markt steeds toegankelijker wordt. We hebben het hier over een handelsrobot die het handelen in Bitcoins voor een groot deel uit handen neemt. Ontdek in dit artikel of het aanbod van Bitcoin Buyer interessant voor je is als Bitcoin koper.

Wat is Bitcoin Buyer?

Bitcoin Buyer is een handelsrobot die gebruik maakt van AI-algoritmen om prijstrendanalyses van Bitcoin koersen voor je uit te voeren en op basis hiervan de gewenste transacties (in vorm van het aan- en verkopen van de digitale munteenheid) voor je uitvoeren. Door gebruik te maken van Bitcoin Buyer kun je de handel in cryptovaluta automatiseren wat zeer praktisch is met het oog op de volatiliteit van de crypto koersen.

Zo werkt deze Bitcoin Koper

Deze “Bitcoin Koper” sluit volledig aan op de toegenomen toegankelijkheid van de cryptomarkt. Als je gebruik wilt maken van deze handelssoftware kom je op een zeer gebruiksvriendelijk platform terecht waarop je op een snelle en eenvoudige manier een account kunt aanmaken, de minimaal vereiste inleg van 250 US dollar kunt inleggen en de robot op de gewenste manier aan kunt passen voor live trading. 

Kosten van het gebruik van deze handelsrobot

Aan het gebruik maken van de handelssoftware zijn verder geen kosten verbonden. Er wordt alleen een courtage (van 2%) gevraagd van winstgevende accounts. Het is goed om hierbij voor de volledigheid te vermelden dat je niet meer dan 10 keer per maand geld uit je account mag opnemen en er een restrictie is op de hoogte van het bedrag.

Wat kun je verwachten van Bitcoin Buyer? 

Een blik op de website van Bitcoin Buyer schept grote verwachtingen. De trading bot wordt aangedreven door Artificial Intelligence (AI) en blockchain. De AI-gestuurde machines hebben volgens de ontwikkelaars van Bitcoin Buyer de capaciteiten om big data binnen een zeer kort tijdsbestek te analyseren en op basis hiervan beslissingen te nemen. Daarnaast maakt het systeem gebruik van Natural Language Processing (NLP)-technologie (wat uiteraard een onderdeel is van AI) om inzichten uit het nieuws te halen. De organisatie is wereldwijd actief en heeft veel gebruikers die volgens de reviews zeer positief zijn. 

Bitcoin Buyer een interessante optie?

Als je dit leest, zou je dus de conclusie kunnen trekken dat het gebruik maken van Bitcoin Buyer best interessant is. Voordat je deze conclusie daadwerkelijk trekt is het goed om te vermelden dat het succes voor een groot deel afhankelijk is van de manier waarop jij de handelsrobot instelt met betrekking tot de te volgen handelsstrategie en de risico profielen. Je eigen crypto kennis/ inzicht vormt dus de basis van het succes. Daarnaast is het belangrijk om te realiseren dat zelfs de beste handelsrobot de grote risico’s van het handelen in crypto munteenheden zoals de Bitcoin niet kan wegnemen.

 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-03-02T12:59:32.000Z dbom


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.