Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Onfido verbetert prestaties van zijn Real Identity Platform

Onfido kondigt een uitbreiding van zijn Real Identity Platform aan. Dankzij de uitbreiding kan de nauwkeurigheid bij fraude met 54% en de volledig geautomatiseerde prestaties met 12X worden verbeterd.

Het Real Identity Platform van Onfido wordt uitgebreid met vier nieuwe producten voor een krachtige mission-control functionaliteit. De verbeteringen onderstrepen de ambitie van Onfido om identiteit voor iedereen eenvoudiger te maken. Het platform vergemakkelijkt identiteit voor iedereen door het beheer en de sourcing van meerdere leveranciers op het gebied van identiteitsverificatie minder complex te maken. Op deze manier kunnen gebruikers voldoen aan de lokale compliance-verplichtingen. Bovendien beperkt het platform de frauderisico's in de internationale markt. Het platform bestaat uit vier nieuwe producten: Onfido Verification Suite, Onfido Studio, Smart Capture en Atlas AI.

Onfido Verification Suite - Verbeterde nauwkeurigheid van fraudedetectie: Onfido Verification Suite biedt een uitgebreide bibliotheek van wereldwijd betrouwbare databronnen en identiteitsverificatiediensten. De tool biedt op maat gemaakte gebruikerservaringen, afgestemd op specifieke fraude en regelgevende gebruiksgevallen, compliance-verplichtingen, wereldwijde behoeften, risicobereidheid en bedrijfsdoelstellingen. Deze bibliotheek is een uitbreiding van en een naadloze aanvulling op Onfido's bekroonde oplossingen voor documentverificatie en biometrische identiteitsverificatie. De betrouwbare databronnen omvatten Watchlist (PEP's en Sancties), ongoing monitoring, ID Record Check, AAMVA (American Association of Motor Vehicle Administrators), Tax ID (India), Social Security Number (US) en Proof of Address (VS). Daarnaast zijn er aanvullende fraudeverificaties, waaronder telefoonverificatie (netwerksignaal en toestelintegriteit), IP-reputatie, geolocatie, e-mail verificatie en Known Faces.

Onfido Studio - Vereenvoudiging van Digitale Identiteitsorkestratie: Onfido Studio stelt organisaties in staat om bedrijfslogica te orkestreren zonder code en met krachtige analyses om intelligente, datagestuurde beslissingen te nemen. Gebruikers kunnen snel workflows ontwikkelen die inspelen op veranderende marktomstandigheden. Denk hierbij aan uitbreiding naar nieuwe regio's, aanpassing aan wijzigingen in het interne beleid, veranderende risicotolerantie of het naleven van regelgeving of aangepaste sancties. Daarnaast is het eenvoudig om de klant onboarding of authenticatie te optimaliseren door simpelweg documenten, biometrische controles of één van de vele andere verificaties of fraudesignalen naar het klanttraject te slepen of te uploaden.

Smart Capture - Een first-time pass rate van meer dan 90%: Smart Capture biedt klanten een krachtige en flexibele SDK waarmee ze snel een hoogwaardige onboarding-ervaring kunnen creëren die is gericht op een optimaal gebruiksgemak en fraudepreventie. De software omvat NFC-scanning, beeldkwaliteitsverbetering, gezichtsdetectie, geavanceerde functies voor het vastleggen van documenten, zoals streepjescode-, MRZ- en randdetectie en uitgebreide fraudedetectie op het apparaat, inclusief device tampering en IP-intelligentie. Smart Capture is tevens WCAG 2 geaccrediteerd voor toegankelijkheid. 70% van de klanten van Onfido gebruikt Smart Capture SDK vanwege de flexibiliteit, het integratiegemak en de bewezen prestaties, wat resulteert in een eerste slagingspercentage van 90% en 20% meer succes bij het maken van documenten en selfies.

Atlas AI - Volledig geautomatiseerde identiteitsverificatie: Het Real Identity Platform wordt ondersteund door Atlas AI, state-of-the art AI die volledig geautomatiseerde identiteitscontrole mogelijk maakt en 95% van de controles verwerkt in minder dan 10 seconden. Dit is een verbetering van 12x. Het zorgt ook voor een jaarlijkse verbetering van de fraudenauwkeurigheid met 54%. Atlas is gebaseerd op meer dan 10.000 micromodellen die de kleinste nuances van wereldwijde ID-documenten ontcijferen en wordt jaarlijks verfijnd aan de hand van tientallen miljoenen checks. Op deze manier kan de tool een ongeëvenaarde nauwkeurigheid en automatisering te bieden bij elke verificatie. Met een overvloed aan trainingssets en toezicht van de ICO (Information Commissioner's Office), beschermt Atlas effectief tegen biometrische vooroordelen in het gezicht, waardoor het aantal valse acceptaties met 10x tot 0,01% wordt verbeterd.

Meer informatie kunt u vinden via: https://onfido.com/solutions/our-solutions/

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-05-25T16:40:08.000Z Onfido


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.