Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Salt Security voegt uitbreidingen toe aan haar API Protection Platform

Salt Security, marktleider op het gebied van API security, kondigt vandaag nieuwe uitbreiding aan voor haar next-generation Salt Security API Protection Platform. De uitbreiding bevat nieuwe functies op het gebied van threat detection en pre-production API testing. Hierdoor krijgen gebruikers beter en sneller inzicht in aanvalspatronen en gedrag van aanvallers.

Daarnaast biedt de uitbreiding betere visuele weergaven van API call sequences en ondersteuning voor simulaties, voordat API's in productie worden genomen. Hierdoor krijgen organisaties een completer beeld van het API gebruik en het API aanvalsoppervlak, waardoor ze sneller kunnen reageren op incidenten en in staat zijn om kwetsbaarheden sneller op te sporen en te verhelpen. 

"API's vormen de motor achter de meeste digitale transformatie en moderniseringsprojecten," aldus Sunil Dutt, Channel Sales Director EMEA & APAC bij Salt Security. "Vanwege de grote hoeveelheid gevoelige gegevens, die via externe en interne API's worden verzonden, hebben organisaties de sterkste beveiliging nodig die beschikbaar is. Salt Security levert ongeëvenaarde real-time API monitoring en inzichten over het gedrag van cybercriminelen. Hierdoor hoeven bedrijven zich geen zorgen te maken over API dreigingen en kunnen ze zich volledig richten op hun core-business.”

De nieuwe features van het Salt Security API Protection Platform zijn:

  • Threat hunting met meer details van cybercriminelen - Salt is het enige API security bedrijf dat een geconsolideerde tijdlijn van aanvallers maakt. De nieuwe features ondersteunen het opsporen van dreigingen en geven een betere belichting van de stappen die cybercriminelen maken. Hierdoor kunnen organisaties sneller incidenten analyseren en herstellen.
  • Visualisatie van API Call Sequences – Salt is het eerste API security bedrijf dat een visuele weergave biedt van API calls. Dankzij visualisatie krijgen klanten een beter inzicht in hoe gebruikers omgaan met hun API’s en kunnen ze eerder API ontwerpfouten ontdekken.
  • Contextueel API security testing – Salt maakt robuuste simulaties van aanvallen mogelijk voor runtime-, pre-productie- en ontwikkelingscycli. Deze simulaties kunnen organisaties helpen om fouten vroeg in de levenscyclus te identificeren, waardoor developers security gaps kunnen aanpakken voordat ze API's vrijgeven.

In het Salt Security State of API Security Report, Q1 2022, gaf 86% van de respondenten toe dat ze meestal niet weten welke gevoelige data API’s blootleggen. Dit is zorgelijk omdat het realtime identificeren en bewaken van API kwetsbaarheden cruciaal is voor het beschermen van de vitale assets van bedrijven. "Cybercriminelen verfijnen hun tactieken en technieken continu waardoor dreigingen steeds moeilijker te detecteren zijn. Om je succesvol te verdedigen tegen moderne, geavanceerde API aanvallen hebben organisaties oplossingen nodig die afwijkend gedrag snel in realtime kunnen detecteren,” zegt Elad Koren, Chief Product Officer, Salt Security. "Onze nieuwe features leveren sneller inzicht op gedurende de volledige API levenscyclus. Dankzij een beter inzicht en geautomatiseerde dreigingswaarschuwingen, kunnen organisaties zichzelf beter verdedigen tegen aanvallen en API kwetsbaarheden oplossen voordat ze worden uitgevoerd." 

Leer meer over het Salt Security Platform via: https://content.salt.security/demo.html

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-07-22T14:48:19.000Z Salt Security
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.