Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Software en dienstverlening die uitzendbureaus ontzorgt: HelloFlex

Uitzendbureaus draaien om werk en personeel. Dat betekent dat er ook een hele wereld van administratieve HR-taken bij komt kijken om een uitzendbureau te runnen. Dat vraagt om veel personele inzet voor het uitzendbureau zelf om de interne taken te kunnen vervullen. Daarom dacht men bij HelloFlex: dat kunnen we makkelijker maken voor deze bedrijven. Dus ontwikkelden ze interessante softwareoplossingen die uitzendbureaus ontzorgt.

Backoffice

Zo kunnen uitzendbureaus hun backoffice uitbesteden aan HelloFlex. Deze backoffice dienstverlening is gericht op ondernemers die niet onnodig veel tijd kwijt willen zijn aan administratief werk en liever de focus leggen op andere belangrijke werkzaamheden die ervoor zorgen dat hun uitzendonderneming sneller en structureler kan groeien. Ondertussen zorgt HelloFlex voor een efficiënte en foutloze afhandeling van de administratieve taken van de onderneming.

Twee ‘basis’ software bundels

Daarnaast biedt HelloFlex zes uitzendbureau software bundels die uitstekend van pas kunnen komen. Met twee daarvan kunnen uitzendbureaus een solide basis leggen voor hun werkzaamheden. Om te beginnen is er Essentials, dat het volledige backofficeproces afdekt, van verlonen en factureren tot aangiftes, tellingen en efficiënt contractbeheer. De bundel Foundations bevat alle functionaliteiten die nodig zijn voor het vastleggen van belangrijke gegevens en het communiceren met klanten en kandidaten.

Vier aanvullende bundels

Op basis van de behoeftes van de onderneming in kwestie kan men daarnaast nog uit vier aanvullende bundels met uitzendbureau software kiezen die van pas kunnen komen. Ten eerste is er de bundel Talent Management. Deze biedt tools voor recruitment en matching waarmee je als uitzendbureau geschikte kandidaten kan vinden en beheren vanuit een talentpool. De bundel Contract Management dient om contracten op te stellen en deze veilig te laten accorderen volgens de juiste prijsafspraken en inlenersbeloningen. Dan is er nog de bundel Time Management. Hiermee kunnen uitzenduren efficiënt en zorgvuldig verwerkt worden volgens de eerdergenoemde prijsafspraken en inlenersbeloningen. Als laatste is er de bundel Business Insights. Deze geeft inzicht in de belangrijkste cijfers van de onderneming. Zoals uren, omzet en marge maar ook kandidaattevredenheid. Met behulp van datavisualisatie wordt het makkelijker om sneller de juiste keuzes te maken.

Uitzendbureaus die interesse hebben in de software en diensten van HelloFlex, maar eerst nog wat meer willen zien kunnen een demo aanvragen. Zo kunnen zij met eigen ogen zien wat de software van HelloFlex voor hen voor uitkomst zou kunnen bieden in hun bedrijfsprocessen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-08-05T10:41:37.000Z dbom


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.