Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

VIP-leads brengt Hip & Hot leads - Eindelijk In-house!

Al binnen een jaar sinds de oprichting is VIP Leads doorgegroeid naar een in-house leadgeneratiebureau van VIP Response. VIP Leads levert hoogwaardige leads aan tevreden partners uit meer dan 10 landen in de 7 snelst groeiende industrieën ter wereld.

Opgericht in de herfst van 2021 is VIP Leads van een klein team van leadgeneratie-experts, getransformeerd tot een volledig in-house leadgeneratiebureau. Het bureau is gespecialiseerd in het leveren van White Hat-campagnes voor het genereren van leads in een eenvoudig ‘kosten-per-lead-model’, waarbij klanten de beste leads krijgen waardoor ze snel en veelvuldig meer deals kunnen sluiten.

VIP Leads werkt inmiddels samen met klanten uit meer dan 10 landen in 7 verschillende industrieën over de gehele wereld. VIP Leads groeit stabiel en in een hoog tempo en verbetert tegelijkertijd voortdurend haar diensten om ervoor te zorgen dat het leads levert die hun partners eenvoudig kunnen converteren.

VIP Leads heeft als missie om de verkoopkanalen van hun bestaande én toekomstige partners te verrijken met een gestage stroom aan verse en hooggekwalificeerde leads, zodat de partners hun ‘sales pipeline’ een boost kunnen geven.

Het team heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Ze werken altijd zeer nauw samen met hun partners waardoor ze exact hun pijnpunten kennen. Zo zorgen ze ervoor dat een bedrijf relevant en concurrerend blijft.

Het toegewijde team van experts van VIP Leads regelt alles: van marketingmateriaal tot technische integratie. Ze bieden succesvolle strategieën die zijn afgestemd op de huidige zakelijke behoeften van hun partners.

Volgens Camilla Hansen, Business Development Manager van VIP Leads: "We zijn bezig met langdurige partnerschappen voor het genereren van leads dus geen hit-and-run-mentaliteit." Ze voegt eraan toe: “We zijn meer dan een gemiddelde affiliate partner. VIP is trots op een internationaal en divers team waardoor we constant in contact kunnen komen met verschillende markten en culturen en onze bevindingen kunnen testen voor onze campagnes”.

VIP Leads overbrugt de kloof tussen de data-afdeling van VIP en het aangesloten netwerk. De kennis die ze hebben van het beheren van én werken met data en databases wordt gecombineerd met de marktinzichten die ze via het netwerk krijgen. Het is voor hen ook een manier om die afdelingen te verrijken met eigen observaties en case studies.

VIP Leads is absoluut een leadgeneratiebureau om te bekijken. Als uw bedrijf behoefte heeft aan een toestroom van hoogwaardige leads, laat VIP Leads dan weten wat uw uitdagingen zijn. Zij zorgen voor een oplossing op maat zodat u meer deals in minder tijd kunt sluiten.

De experts van VIP zullen uw verkoopteam zeker veel tijd besparen, zodat zij zich kunnen concentreren op waar ze het best in zijn: deals sluiten in plaats van leads na te jagen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-09-08T11:55:40.000Z VIP Response B.V.


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.