Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

SLTN en Intellerts gaan strategische samenwerking aan

SLTN, kondigt vandaag een strategische samenwerking aan met Intellerts, de consultants die het potentieel van AI en data science maximaliseren. De bedrijven gaan op lange termijn samenwerken om organisaties verder te ondersteunen bij het benutten van de waarde, die verstopt is in data.

SLTN biedt al jaren data, applicatie, technologie en infrastructuur services, alsmede de benodigde hard- en software en cloudoplossingen. Daarentegen heeft Intellerts diepgaande kennis en de expertise om bedrijven te ondersteunen met complexe vraagstukken rondom data engineering, advanced analytics en MLOps. Dankzij de samenwerking wordt er een extra competentie laag toegevoegd op het huidige aanbod van SLTN, waardoor klanten een full serviceoplossing krijgen om succesvol te transformeren naar een data gedreven organisatie. Future Proof IT om business value te realiseren. 

Volgens SLTN en Intellerts is er enorm veel behoeften aan diepgaande data science consultancy. Organisaties moeten immers voortdurend schakelen naar de toekomst en vaker dan ooit complexe keuzes maken. Veel organisaties willen daarom transformeren naar een data gedreven organisatie, zodat ze diepgaande inzichten kunnen creëren, die zijn te vertalen naar concrete acties en betere besluitvorming.

Echter is er meer nodig dan alleen technologie en een goede dataset om toekomstbestendig te zijn. De uitdaging ligt dan ook in de ontwikkeling van een data gestuurd beleid, processen en uitvoering. Dankzij de samenwerking krijgen klanten advies en ondersteuning om impact te maken met data. Denk hierbij aan het ontwikkelen van innovatieve data gedreven diensten, maar ook aan het verbeteren van de interne bedrijfsvoering om processen te optimaliseren, kosten te verlagen en de klanttevredenheid te verhogen. 

“Een data gestuurd bedrijf worden is niet altijd eenvoudig en de kans is groot dat er gaandeweg een aantal hindernissen moeten worden genomen. Dat komt doordat data en technologie op zichzelf een organisatie niet persé succesvoller maken. Wat ook nodig is, is een verandering in mindset en inzet van leidinggevenden en medewerkers,” aldus Martin Haagoort, CEO bij Intellerts. “SLTN staat bekend om zijn technische kennis en heeft op het gebied van databeheer en business intelligence al veel organisaties geholpen. Daarentegen beschikt Intellerts over de nodige kennis om business vraagstukken vanuit data science op te lossen. Samen hebben we alle competenties in huis om organisaties succesvol te transformeren naar een data gedreven organisatie. 

“Wij merken dat veel van onze klanten naast IT-uitdagingen ook ontzorgt willen worden bij business vraagstukken waar data een belangrijke rol speelt of zou moeten spelen,” aldus Eugène Tuijnman, CEO SLTN. “Intellerts kan advies en ondersteuning geven om dergelijke uitdagingen op te lossen. Zij hebben immers strategische kennis en de praktische ervaring om complexe data vraagstukken te duiden en relevant advies te geven. Door deze kennis te combineren met onze technisch specialisten kunnen we klanten een full-service oplossing bieden en ze begeleiden gedurende hun transformatie naar een data gestuurde organisatie.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-10-18T14:20:51.000Z Intellerts


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.