Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

The Mobile Company en Apadmi bundelen hun krachten

The Mobile Company en Apadmi hebben aangekondigd dat ze hun krachten gaan bundelen.

The Mobile Company is een Nederlandse toonaangevende mobile developer en Apadmi is een gerenommeerd digital product bureau uit het Verenigd Koninkrijk. Door de twee bedrijven samen te voegen ontstaat het grootste onafhankelijke team van mobiele specialisten uit Nederland, het Verenigd Koninkrijk en Europa. Maar liefst 250 engineers, designers en digital product experts op het gebied van innovatie, strategie, systeemintegratie, data-analyse en optimalisatie staan vanaf nu klaar om ‘s werelds grootste bedrijven te helpen met hun digitale transformatie.

The Mobile Company is een toonaangevend mobile bureau opgericht in 1998 en onderscheidt zich in het ontwikkelen van oplossingen voor groei met een focus op een agile werkwijze en data. Het ervaren team werkt voor klanten als TBAuctions, Oei ik groei, Intratuin, Van Oord, Fokker Services en New York Media Group. Het in Manchester gevestigde Apadmi is een ambitieuze speler met veel groeiambitie en realiseerde in de afgelopen twee jaar een groei van 65%. De acquisitie van The Mobile Company is de eerste grote stap van Apadmi om de komende vijf jaar uit te groeien tot een internationale speler met 1.500 specialisten in vijf markten. Apadmi heeft met klanten als Co-op, NHS, BBC, Domino’s Pizza en Chelsea FC een stevige plek verworven in de voorhoede van digitale productcreatie op het gebied van mobile en web. Naast het hoofdkantoor in Manchester heeft Apadmi eerder dit jaar kantoren geopend in Edinburgh en Lissabon. Met het kantoor van The Mobile Company in Amsterdam krijgt Apadmi voet aan de grond in de dynamische markt in West-Europa.

The Mobile Company blijft zelfstandig opereren onder dezelfde naam met het huidige team. Het bestaande management zal de activiteiten blijven beheren, met extra ondersteuning van het Apadmi-team als basis voor verdere internationale groei.

Kees van Mourik, CEO The Mobile Company: “Onze services op het gebied van mobiele en digitale producten sluiten perfect op elkaar aan. Daarnaast hebben onze klantenbestanden ook veel overeenkomsten. Dit is dan ook een fantastische stap voorwaarts met het doel om samen te groeien.”

Garry Partington, CEO Apadmi: “Wij kijken er naar uit om samen te werken met de The Mobile Company. Al vanaf de eerste ontmoeting waren we enthousiast en was er een klik tussen de twee bedrijven. We combineren allebei graag creativiteit met techniek van topkwaliteit om geweldige oplossingen te creëren die complexe problemen voor onze klanten oplossen. Het is een spannende tijd bij Apadmi en dit is de eerste grote stap in onze uitbreiding naar nieuwe markten.”

Jasper van de Luijtgaarden, M&A Director Apadmi: “De meeste grote organisaties zijn in een vergevorderd stadium van digitale transformatie. Apadmi is samen met The Mobile Company in staat om een full service Europese partner te worden op het gebied van digitale producten.”

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-11-25T14:57:18.000Z Apadmi


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.