Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Bespaar tijd én geld met een goed kassasysteem

Heb je in je dagelijkse werk veel te maken met contante betalingen die in een kassa worden ingevoerd? Het kan bijvoorbeeld zijn dat je in de horeca werkzaam bent en bedrijfsleider dan wel eigenaar bent. Het is dan behoorlijk tijdrovend als je alle betalingen nog handmatig invoert.

Het lijkt op het moment zelf niet zo, maar achteraf is het lastig na te gaan welke producten je nou op welke dag verkocht hebt. En hoeveel? Het is leuk dat er tien vaten bier zijn leeggetapt. Maar als je niet kunt aflezen aan je kassa of dat ook echt allemaal verkochte glazen zijn geweest, of dat er misschien heel wat drank verspild is, dan heb je geen inzicht in dit deel van je bedrijfsproces. Een kassa is allang niet meer een lade die je alleen open en dicht schuift als je er geld in wilt bewaren. Het is een geavanceerde tool die jou gaat helpen met een gedegen boekhouding én een controle op je medewerkers die met de kassa werken. Met kassasystemen van R&H ga je een stuk efficiënter werken.

Een aantal voordelen van een kassasysteem:

1.      Je krijgt realtime inzicht in je verkopen. Dat betekent dat je elk moment van de dag ziet hoeveel omzet je draait. Je boekhouder werkt ook efficiënter omdat hij een volledig en controleerbaar overzicht heeft van alle transacties die gedaan zijn.

2.      Het is mogelijk je pinapparaat te koppelen aan het kassasysteem. Voorheen moesten medewerkers het pinbedrag handmatig invoeren. Een extra handeling met een hoge foutgevoeligheid. Beter is het wanneer je een kassasysteem rechtstreeks laat communiceren met je pinapparaat. Je klant (of gast) kan snel, gemakkelijk en foutloos betalen. Je voorkomt veel onnodige stress.

3.      Indien van toepassing komt er na een geplaatste bestelling direct een keukenbon uit de printer in de keuken. Zo kan het keukenpersoneel direct aan de slag met de bestelling. Dit bespaart je tijd en je gast krijgt nóg sneller z’n bestelling aan tafel geserveerd. Dit betekent dus ook dat een tafel in je zaak sneller vrijkomt: je gaat meer gasten laten genieten van je culinaire hoogstandjes.

De kassasystemen van R&H zijn natuurlijk ook van toepassing op meer branches die gebruikmaken van een afrekensysteem. Behalve horeca ook sportclubs of kleine retail:

·         Bakker;

·         slager;

·         slijter;

·         vishandels;

·         kaasspecialisten;

·         groente- en fruithandelaren;

·         recreatie;

·         bloemist.

Tegengaan van fraude

Het zou niet nodig moeten zijn, maar een kassasysteem is ook een vereiste als je fraude wilt tegengaan door medewerkers of andere kwaadwillenden. Wanneer alles geregistreerd wordt en er controle is over het gehele traject, is het maken van (bewuste) fouten gereduceerd tot een minimum.

Minimale investering

Voor de kosten hoef je het niet te laten. Al vanaf € 25 per maand maak je gebruik van de kassasystemen van R&H. Jouw situatie is natuurlijk uniek. Daarom is het verstandig een vrijblijvend adviesgesprek aan te vragen. Een demonstratie hoort daarbij. Zo raak je snel vertrouwd met de voordelen van een kassasysteem.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-02-23T13:31:59.000Z dbom


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.