Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Populariteit van het computerspel F1 sterk toegenomen 

Het feit dat Max Verstappen de afgelopen jaren zeer goed presteerde in de Formule 1 heeft ertoe geleid, dat de populariteit van de sport als geheel groeide onder Nederlanders. Steeds meer Nederlanders blijven op de zondag thuis om de races van de F1 kalender live te kunnen bekijken op televisie. Daarbij nam ook het aantal verkopen van de F1 game voor de computer en PlayStation 4 en -5 toe de afgelopen jaren. Niet voor niets, het spel biedt je de mogelijkheid zelf virtueel de strijd aan te gaan om het F1 kampioenschap.

Vergelijkbaar met het spel wat je thuis op de computer speelt, is een bezoek aan een F1 simulator in de regio. Het feit dat je op een dergelijke locatie vanuit een playseat speelt en dit wellicht samen met vrienden doet, maakt dat het je een realistischer ervaring biedt dan het spel wat je thuis op de computer kunt installeren. Het biedt je de garantie dat de hoeveelheid adrenaline in je lichaam flink zal toenemen tijdens de race. Heb jij al eens overwogen gebruik te maken van zo’n F1 simulator in jouw regio? Je vindt ze verspreid door het hele land. In dit artikel lees je er meer over. 

Neem plaats achter het stuur van een virtuele raceauto 

Beleef de ware race experience middels een F1 simulatie. Vanuit een racestoel, ook wel playseat genoemd, ga je de strijd aan met anderen. Hierbij heb je de keuze uit alle bestaande F1 circuits en verschillende niveaus. De niveaus kunnen invloed hebben op het verloop van een race. Zo is het op de laagste niveaus niet mogelijk om te botsen, wat voorkomt dat je al snel uitvalt met een defecte auto. Op hogere niveaus is dit wel mogelijk, wat bijdraagt aan je ervaring tijdens het spelen van de game. Standaard wordt gestart met een vrije training, gevolgd door een kwalificatie. Dit bepaalt vanaf welke positie je start tijdens de race zelf. 

F1 game kopen voor je computer 

De F1 game die je voor de computer kunt kopen biedt je de mogelijkheid om als een zelf gecreëerde of bestaande coureur deel te nemen aan het F1 kampioenschap. Je gaat de verschillende circuits af, waarbij het je doel is om zoveel mogelijk punten te sprokkelen. Lukt het jou om aan het eind van het seizoen bovenaan op het podium te staan? In het spel kun je zowel offline, als online spelen. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-02-27T11:50:50.000Z LEQUAL


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.