Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Unit4 digitale handtekeningen van ValidSign

Unit4 en ValidSign, specialist op het gebied van digitaal (rechtsgeldig) ondertekenen, slaan de handen ineen. Door integratie van de digitale handtekening oplossing van ValidSign in de accountancysoftware van Unit4 vereenvoudigen beide partijen een veelvoud aan ondertekenprocessen binnen accountants- en administratiekantoren. Door gebruik te maken van een digitale handtekening oplossing profiteren klanten van vele voordelen zoals procesoptimalisatie, kostenbesparing en verhogen van de klanttevredenheid. Uiteraard is de oplossing geschikt voor SBR Assurance van Unit4.

Bespaar tijd en geld
Met de samenwerking tussen ValidSign en Unit4 worden documentprocessen in de backoffice en frontoffice verkort van weken tot minuten. “Digitaal ondertekenen bespaart veel tijd en geld doordat het traditionele proces van afdrukken, ondertekenen en scannen wordt geëlimineerd”, stelt John Lageman, directeur ValidSign. “De verwerking van logistieke documentafhandeling is verleden tijd en hergebruik van gegevens wordt door de integratie geoptimaliseerd.”

Verhoog de klanttevredenheid
Doordat contracten overal en op ieder apparaat ondertekend kunnen worden, verbetert ook de samenwerking met klanten. Na de ondertekening komt het document geautomatiseerd weer in het juiste dossier terecht en de klant heeft het digitale contract ook direct ter beschikking.
Teun den Ouden, Partner O2 Accountants: “Met de handtekeningoplossing van ValidSign zijn we in één keer klaar voor XBRL én PDF signing. De weg naar een ondertekend document was niet eerder zo efficiënt en klantvriendelijk. De integraties in Unit4 komt dit nog verder ten goede.” O2 Accountants heeft kantoren in Dordrecht, Gorinchem, Culemborg en Ede.

Voorbereid op SBR Assurance: linking & signing
Op korte termijn is de digitale handtekening van accountants verplicht voor het digitaal deponeren van de jaarrekening. Door de integratie van de SBR Assurance module van ValidSign met Unit4 SBR Manager zijn accountants- en administratiekantoren direct voorbereid om via de elektronische weg de jaarrekening en de accountsverklaring te ondertekenen en elektronisch aan elkaar te linken. Binnen afzienbare termijn zullen verklaringen die worden geleverd bij kredietrapportages richting de bank op dezelfde wijze worden georganiseerd.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-10-25T16:11:00.000Z ValidSign