Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Telindus benoemd tot Titanium-partner Dell EMC

Telindus bevestigt rol in digitale transformatie met Titanium-partnership Dell EMC.

Telindus is de eerste Nederlandse partner van Dell EMC die op basis van competenties het Titanium-partnership heeft behaald. Er zijn twee paden die tot deze status leiden: één is vooral gebaseerd op omzetvolume en het tweede pad op basis van competenties voor het leveren van toegevoegde waarde. Twee belangrijke solution-competenties waarvoor Telindus is erkend, zijn die van Digital Transformation en IT Transformation. Dit betekent dat de organisatie over de nodige specialistische kennis en skills beschikt om als sparringpartner te fungeren voor de digitale en IT-transformatie van haar klanten.

Naast de solution-competenties heeft Telindus ook vijf productcertificeringen behaald voor server, networking, storage, dataprotectie en converged infrastructuur. Marcel Luijk, Director Partner & Vendor Management bij Telindus: “Wij zijn erg trots op deze erkenning van Dell EMC. Dit is een bevestiging van het feit dat de specialisten van Telindus echt een kennishuis maken. Deze kennis beperkt zich niet alleen tot de technologie, maar uit zich zeker ook in het vertalen van business-uitdagingen naar IT. Bij Telindus geloven we dat iedere ICT-infrastructuur een business enabler kan zijn. Dit betekent dat wij IT-managers en CIO’s adviseren over het leveren van toegevoegde waarde aan de business door middel van IT. Dit komt ook terug in onze samenwerking met Dell EMC, waarin we samen de klant ondersteunen in zijn digitale transformatie.”

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-10-26T09:57:58.000Z Telindus
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.