Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

VX Company en Betty Blocks bundelen krachten

Nederland - 23 July 2018 - No-code platform Betty Blocks heeft een nieuw samenwerkingsverband met software-ontwikkelingsbedrijf VX Company afgesloten. 
VX Company koos voor Betty Blocks na een uitgebreide evaluatie van verschillende platformen. Dit partnership brengt het no-code platform en de expertise van een ervaren team samen om effectief digitale oplossingen te bouwen.

Bedrijven zijn gedwongen naar alternatieve oplossingen te zoeken vanwege de toenemende vraag naar software en getalenteerde programmeurs. No-code is een betrouwbare en effectieve oplossing voor het snel ontwikkelen van applicaties en het stimuleren van innovatie.

“Het digitaliseren van processen gaat sneller wanneer bedrijven hun ideeën sneller kunnen uitvoeren,” aldus Chris Obdam, CEO van Betty Blocks. “Voorheen was dat een lang, moeizaam proces. Als de persoon met het idee zich ook kan betrekken in de uitvoering zal de oplossing beter aan de verwachtingen voldoen. Klanten kunnen met hun idee direct naar VX Company. Zij ontwikkelen binnen no-time samen een digitale oplossing.”

Het IT-landschap verandert continu. Om er zeker van te zijn dat VX Company de beste, meest innovatieve IT-oplossingen biedt, nodigde het software-ontwikkelingsbedrijf meerdere partijen uit om hun platform te presenteren. De keuze viel uiteindelijk op Betty Blocks omdat zij VX Company actief betrokken in het ontwikkelingsproces en de gebruiksvriendelijkheid van het platform toonden.

"VX Company focust zich voornamelijk op Agile application development, en met Betty Blocks zal dit nog sneller gaan,” geeft Erik Zeillemaker, Business Unit Manager Application Development & Integration bij VX Company aan. “Voorheen ontwikkelden we met .NET en Java, maar dit was tijdrovend en gecompliceerd. We kozen voor no-code omdat we met low-code nog steeds .NET ontwikkelaars nodig zouden hebben. We kunnen nu op een Agile manier applicaties ontwikkelen, zonder coderen. We kijken ernaar uit om efficiënter te werk te gaan met Betty Blocks."

Voor het ontwikkelen van applicaties gebruikt VX Company de Smart @ Vantage aanpak. Dit is hun eigen Agile methode waarmee ze projecten binnen 5 dagen van de grond willen krijgen. Als eerste ligt de focus op de uitdagingen van het project, gevolgd door de doelen, kansen en bedreigingen. Daarna wordt er een strategie uitgezet. Hierop baseert VX Company een framework dat gebruikt wordt om de gestelde doelen te behalen.

Naast de Smart @ Vantage aanpak biedt VX Company ook een proof of concept. Met Betty Blocks is dit een snelle gemakkelijke preview van de uiteindelijke oplossing.

"Met VX Company kunnen we nog meer bedrijven innovatieve oplossingen bieden," zegt Tom Oudhuis, Channel Manager EMEA van Betty Blocks. "Hun huidige processen sluiten perfect aan op het Betty Blocks platform. Met de ervaring die VX Company brengt en ons no-code platform kunnen we samen met de klant tot innovatieve oplossingen komen."

Over VX Company

VX Company is een IT-dienstverlener waar de beste professionals en consultants werken aan de slimste oplossingen. Vanuit de visie dat IT voor 100% mensenwerk is. Het zijn experts in het bouwen van maatwerk software. Hiermee kunnen klanten hun processen verbeteren en concurrentievoordeel creëren in hun marktsegment. Van het idee tot de productie; het gehele traject wordt met de klant afgewerkt om de perfecte oplossing voor hun organisatie te bouwen. Werkend volgens de Agile/Scrum en DevOps/Continuous Delivery principes zodat het resultaat snel zichtbaar is. Zo behoudt de klant de controle over het eindresultaat.

Over Betty Blocks

Betty Blocks is ‘s werelds meest toonaangevende no-code high-productivity aPaaS-bedrijf. Met het volledig in de cloud opererende no-code platform is het mogelijk om complexe bedrijfsapplicaties efficiënt en effectief te bouwen. Betty Blocks is benoemd tot visionair, hoog scorend op gebruiksvriendelijkheid op G2Crowd en het eerste no-code hpaPaaS die de ISO-certificering heeft behaald. Hiermee valideert Betty Blocks zijn visie, klantsucces en veiligheid van het platform. Hoe snel je met Betty Blocks applicaties ontwikkelt, zo snel breidt het bedrijf zich internationaal uit. Op dit moment heeft het bedrijf kantoren in Nederland, Duitsland, de US, de UK, Japan en Zuid-Afrika. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-07-23T15:40:45.000Z Betty Blocks
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.