Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Onepoint neemt beheer IT-omgeving PvJ uit handen

Partners voor Jeugd (PvJ) en onepoint hebben de afgelopen jaren intensief samengewerkt met als doel de ICT-omgeving van PvJ te verbeteren en verder te optimaliseren. Dit heeft geresulteerd in een betere en efficiëntere samenwerking vanuit diverse locaties voor circa 1500 medewerkers. Naar aanleiding van de prettige en nauwe samenwerking is een nieuwe overeenkomst getekend voor een meer uitgebreide dienstverlening. Onepoint gaat de volledige IT-infrastructuur van PvJ in haar beheer nemen en daarnaast zal PvJ naar de onepoint Cloud gemigreerd worden.

Marten van de Wetering, Manager ICT- en Facilitair PvJ, heeft recent het stokje overgenomen van Frank van Dijk. Marten ziet ICT als een strategische noodzaak om de lange en korte termijn organisatiedoelen te bereiken en als basis om goede dienstverlening aan te kunnen bieden. Deze gedeelde visie is dan ook de essentie waar wij PvJ in voorzien. Onepoint neemt het beheer van de ICT infrastructuur uit handen, waardoor PvJ zich kan richten op haar primaire dienstverlening; namelijk het beschermen van kwetsbare jeugdigen en het ondersteunen van hen en hun ouders.

Dienstverlening

Het werken met gevoelige persoonsgegevens van de jeugdigen vereist in eerste instantie een veilige omgeving. Onepoint zorgt ervoor dat de omgeving van PvJ optimaal beveiligd is. Het werken met én verwerken van privacygevoelige persoonsgegevens staat voor onepoint centraal. Wij voorzien de omgeving van PvJ dan ook maandelijks met de nieuwste updates op dit gebied.

Daarnaast vraagt de dienstverlening van PvJ om een flexibele en optimale beschikbaarheid voor haar medewerkers. Om altijd, overal, binnen no-time en met name veilig systemen en documenten te kunnen openen, heeft PvJ gekozen voor een migratie naar de onepoint Cloud. Met de onepoint Cloud wordt deze wens gerealiseerd met een optimale beschikbaarheid, connectiviteit en integratie. De onepoint Cloud is gevestigd in twee gescheiden datacenters in Nederland. Onepoint heeft alle mogelijke maatregelen getroffen om optimale beschikbaarheid te kunnen garanderen.

De voordelen van de onepoint Cloud

  • Optimale beschikbaarheid
  • Schaalbare opslag & Back-up
  • Optimale integratie met andere Cloud platforms

Samenwerking

De prettige en langdurige samenwerking van de afgelopen jaren heeft ervoor gezorgd dat onepoint en PvJ een unieke vertrouwensband hebben opgebouwd. Onepoint kijkt dan ook enorm uit naar de verdere samenwerking met Marten van de Wetering. Wij geloven erin dat de combinatie van onze technische expertise en de deskundigheid van PvJ de kwetsbare jeugdigen een stap verder brengen naar een gezonde en veilige toekomst.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-08-16T11:16:18.000Z Onepoint
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.