Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Forrester: OutSystems leidt Low-Code-industrie

Utrecht, 14 maart 2019 – OutSystems, leverancier van hét platform voor low-code-applicatieontwikkeling, is benoemd tot leider in The Forrester Wave ™: Low-Code Development Platforms voor AD & D Pro's, Q1 2019. Daarnaast behaalde zij de hoogste plaats in de low-code development categorie. Dit is voor OutSystems de negende erkenning als leider door een onafhankelijk analistenbureau en de vierde in minder dan een jaar tijd.

Het nieuwste onderzoek van Forrester gaat in op de toenemende behoefte aan low-code-applicatieontwikkeling. Forrester stelt dat de toenemende vraag vanuit de business naar meer en snellere software de drijvende kracht is achter de adoptie van low-code. Het rapport haalt ook recent onderzoek onder developers aan. Daaruit blijkt dat 23 procent al met behulp van low-code-platforms ontwikkelt, waar 22 procent denkt dit binnen een jaar te gaan doen.

Paulo Rosado, CEO bij OutSystems: "We zijn van mening dat Forrester in het rapport twee belangrijke thema's belicht die we van onze klanten blijven horen. Ten eerste willen klanten een low-code-platform met veel features dat een breed scala aan zakelijke use cases ondersteunt. Ten tweede willen ze een zakenpartner die hun time-to-value versnelt. Bij OutSystems hebben we de klantervaring zo ingericht dat we organisaties helpen bij het succesvol adopteren van low-code-applicatieontwikkeling en snel toegevoegde waarde bieden aan hun organisatie."

Lees hier meer over de benoeming van OutSystems tot leider.

-----

 Over OutSystems

Wereldwijd vertrouwen duizenden klanten op OutSystems, hét nummer één low-code ontwikkelplatform voor het versnellen van applicatieontwikkeling. Gedreven techneuten hebben ieder aspect van het platform met oog voor detail ontworpen, waardoor bedrijven enterprise-grade apps kunnen bouwen en daarmee hun digitale transformatie kunnen versnellen. OutSystems is de enige oplossing die de kracht van low-code applicatieontwikkeling combineert met geavanceerde mobiele functionaliteiten, waardoor het volledige applicatielandschap visueel gemodelleerd en geïntegreerd met bestaande systemen kan worden. Klik hier  voor meer informatie, volg ons op Twitter of bezoek ons op LinkedIn

.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-03-14T09:48:41.000Z OutSystems
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.