Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Dynatrace leidt Gartner 2019 Magic Quadrant APM

Dynatrace, specialist in software intelligence, maakt bekend dat het als leider is gepositioneerd in Gartner’s 2019 Magic Quadrant voor Application Performance Monitoring (APM). Het bedrijf heeft de hoogste scores voor ‘ability to execute’ en ‘completeness in vision’.

Cloud-gebaseerde digitale transformatie

Enkele jaren geleden had Dynatrace al de visie dat cloud computing de basis zou worden voor digitale transformaties en dat zakelijke cloud-toepassingen het applicatie- en infrastructuurlandschap gingen ontwrichten. Om daarop te anticiperen is van scratch af aan een nieuw platform ontwikkeld, dat voldoet aan de nieuwe eisen voor het monitoren van dynamische en flexibel schaalbare clouds. Dankzij AI-technologie en vergaande automatisering krijgen klanten direct antwoorden en inzichten, in plaats van data te moeten analyseren, logs te doorzoeken of te gissen naar mogelijke oorzaken. Deze onderscheidende aanpak van Dynatrace wordt ook door de analisten van Gartner erkend.  

AI-engine Davis

“AI-engine Davis, het hart van onze oplossing, kan zowel de oorzaak van performanceproblemen achterhalen als de businessimpact kwantificeren, in plaats van gissen op basis van correlaties”, licht Steve Tack toe, Senior Vice President Product Management van Dynatrace. “Bovendien kan deze AI-engine data en events van andere oplossingen meenemen bij de monitoring, waardoor vergaande automatisering en autonome cloud-toepassingen mogelijk worden.”

 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-03-22T09:25:35.000Z Dynatrace
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.