Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

DELMIA Quintiq leider in Gartner Magic Quadrant

DELMIA Quintiq, een onderdeel van Dassault Systèmes, is door Gartner als een leider gepositioneerd in het 2019 Magic Quadrant voor 'Sales and Operations Planning Systems of Differentiation'. Leiders zijn onderscheidend in het implementeren van hun visie en goed gepositioneerd voor de toekomst.

S&OP; SOD

Volgens Gartner is S&OP; SOD een oplossing die de vierde volwassenheidsfase (of hoger) van verkoop- en planningsprocessen mogelijk maakt. Eventueel in combinatie met complementaire applicaties voor supplychainplanning, zoals modellering, voorraadoptimalisatie over meerdere vestigingen en het monitoren van de marktvraag. Gartner vergelijkt in zijn Magic Quadrant 20 leveranciers op basis van zeven 'ability to execute'-criteria en acht 'completeness of vision'-criteria.

DELMIA Quintiq-applicaties

Dankzij DELMIA Quintiq-applicaties, ondersteund door Dassault Systèmes' 3DEXPERIENCE-platform, kunnen bedrijven in elf markten hun businessprocessen digitaal modelleren, plannen en optimaliseren. Inclusief hun complete productienetwerk, complexe logistieke operaties en een geografisch gedistribueerd personeelsbestand. Samengevat bieden de applicaties functionaliteit voor voorspellende en adviserende gegevensanalyses, het analyseren en plannen van scenario's, ondersteuning van de besluitvorming, productieplanning en storingsafhandeling.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-05-28T10:00:09.000Z Dassault Systemes
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.