Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

DAXperience realiseert implementatie D365

DAXperience realiseert implementatie Microsoft Dynamics 365 for Finance & Operations voor Powerhouse! #Dynamics365 #digitaltransformation #wevelaunchedtogether

Het Nederlandse energie technologie bedrijf Powerhouse vernieuwt haar boekhoudpakket en heeft hiervoor Microsoft Dynamics 365 for Finance & Operations geselecteerd. De voorkeur voor het uitvoeren van de implementatie van deze software gaf Powerhouse aan DAXperience. 

"Powerhouse is de nieuwe norm in bedrijfsenergie. Ondernemers kunnen met de diensten van Powerhouse zelf direct handelen op de energiemarkt." Meer dan 3000 B2B Bedrijven doen beroep op Powerhouse om samen op zoek te gaan naar een slimme energiestrategie. Powerhouse biedt kant en klare, digitale oplossingen voor het energielandschap zodat bedrijven verbonden worden met het nieuwe energie-ecosysteem.  

“Vanuit een lopende, positieve samenwerking, besloten wij dat DAXperience voor ons de ideale partner is om dit project te realiseren,” klinkt er vanuit de Steerco van Powerhouse.

Op 6 januari 2020 werd de implementatie live gebracht waarbij het uitvoeren van alle financiële processen wordt toevertrouwd aan Microsoft Dynamics 365 for Finance & Operations. Naast de boekhouding staat Dynamics 365 for Finance & Operations in voor de automatische betalingsverwerking en het aanmaningsproces. Verder maakt het de opvolging van het aankoop proces mogelijk en voorziet het financiele rapportage(s). DAXperience heeft gezord voor de succesvolle business transitie waardoor de gebruikers op een snelle manier hun vernieuwde processen kunnen uitvoeren. 

DAXperience koos er voor om voor dit project een partnership aan te gaan met Axcite. DAXperience en AXcite hebben beiden al enkele jaren ervaring met betrekking tot het optimaliseren van bedrijfsprocessen, organisatie en implementatie van Dynamics 365 projecten en het leveren van gepersonaliseerde en klantgerichte services m.b.t. Microsoft producten. Gebruikmakend van de ervaring van AXcite wordt het succes van het project mee gewaarborgd.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-01-06T20:19:13.000Z DAXperience BVBA
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.