Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

PLEUNZ certificeert zich voor ISO27001 & NEN7510

PLEUNZ Digital Workforce Solutions heeft als eerste (en enige) Robotics as a Service leverancier in Nederland zich ISO/IEC 27001:2013 en NEN 7510-1:2017 gecertificeerd!

Afgelopen maand was het zover: PLEUNZ heeft een externe audit gehad, uitgevoerd door de geaccrediteerde instelling DNV GL Business Assurance. Het resultaat?

PLEUNZ heeft als eerste (en enige) Robotics as a Service leverancier in Nederland zich ISO/IEC 27001:2013 en NEN 7510-1:2017 gecertificeerd!

Hiermee toont PLEUNZ - als specialist in het ontwikkelen en beheren van cloud gebaseerde software robots - officieel aan, dat alle risico’s rond vertrouwelijkheid, beschikbaarheid en integriteit van gevoelige informatie op integere en adequate wijze zijn afgedekt.

Wat betekent deze certificering voor PLEUNZ?

"Dit is een belangrijke mijlpaal waar we trots op zijn", aldus directeur Marcel Dekker. “Cyberaanvallen, virussen, malware zijn een van de grootste risico's waarmee een organisatie kan worden geconfronteerd. Informatiebeveiliging is tegenwoordig een hot topic en de ontwikkeling op dit gebied gaat razendsnel. Anderzijds zien we al geruime tijd de trend van organisaties om meer en meer gebruik te maken van cloudapplicaties en clouddiensten. En juist voor onze unieke dienst - het aanbieden van software robots als een service (RaaS) - is het erg belangrijk dat we onze klanten en prospects middels deze certificering kunnen aantonen dat we hen op het hoogst mogelijke niveau, een optimale service kunnen bieden."

ISO 27001 en NEN 7510

iSO 27001 is de internationale norm voor informatiebeveiliging en NEN 7510 is de nationale norm voor informatiebeveiliging in de zorg.

Beide normen stellen eisen aan een organisatie, onder andere op het gebied van het identificeren en behandelen van risico's, het omgaan met (informatiebeveiligings-) incidenten, met calamiteiten, met fysieke en logische beveiliging en het continu verbeteren van de informatiebeveiliging.

Voor digitale waarborging, worden de ISO 27001en NEN 7510 certificaten van PLEUNZ opgeslagen en geactualiseerd in de veilige en besloten blockchain van DNV GL. Deze certificaten zijn voorzien van een unieke QR-code waarmee iedereen in één oogwenk de bevestiging krijgt dat de certificaten geldig en actueel zijn.

Kijk voor meer informatie over Robotic Process Automation (RPA) en Robotics as a Service op www.pleunz.com

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-01-10T16:46:15.000Z Pleunz Digital Workforce Solutions B.V.
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.