Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

SOA People neemt INVENTY over

SOA People neemt INVENTY en haar software "PERFORMER FOR SAP®" over, een cloud oplossing die de investeringen van klanten in SAP maximaliseert. Met trots kondigen we de overname aan van INVENTY Frankrijk en Zwitserland, de softwareontwikkelaar van PERFORMER FOR SAP®. De oplossing is een SAP-value management platform in de cloud die beslissers helpt om tastbare verbeterpunten te identificeren op zowel technisch als functioneel gebied.

SOA People ondersteunt meer dan 800 klanten bij de uitdaging om de organisaties te transformeren naar maximaal efficiënte en goed presterende organisaties. Met 13 jaar onafgebroken succes, 12 regionale kantoren, aanwezigheid in 5 landen en meer dan 600 specialisten, zijn we uitermate enthousiast over de overname van INVENTY.

INVENTY en PERFORMER FOR SAP® zijn een belangrijke aanwinst voor onze groep en stelt ons nog meer in staat om geavanceerde SAP-oplossingen aan onze klanten te leveren. Daarnaast draagt de overname ook bij aan onze internationale groei.

Als toonaangevende SAP specialist in heel Europa, past de overname van INVENTY door SOA People perfect in onze strategie om een hoogstaand en uitgebalanceerd portfolio van SAP-oplossingen, add-ons en consulting diensten aan te bieden. PERFORMER FOR SAP® wordt met succes gebruikt door vele SAP-gebruikers en kan alle SAP-gebruikers helpen om de juiste investeringen te doen door de beslissing te baseren op feitelijke informatie .

“We zijn verheugd om dit cloudplatform toe te voegen aan ons portfolio met strategische producten. Bij SOA People streven we ernaar duurzame groei te stimuleren in de verschillende markten in heel Europa. Deze overname biedt nieuwe mogelijkheden in al onze strategische markten. ” benadrukt Khalil Hodaibi, CEO en voorzitter, SOA People.

Vincent Simioni, Group CCO zegt, "We vinden het geweldig om onze nieuwe collega's van INVENTY te verwelkomen bij de familie, en samen met ons op deze spannende reis te gaan. We streven synergie na en creëren strategisch voordeel voor al onze klanten " zegt Vincent Simioni, Groep CCO.

"Als SAP Platinum-partner met zijn bewezen SAP-productstrategie en track record is SOA People de perfecte keuze om PERFORMER FOR SAP® naar een hoger niveau te tillen benadrukt David Houssemand, oprichter van Inventy. “Onze organisaties delen vergelijkbare waarden in zowel investeringen in mensen als in een innovatieve performance cultuur. Ik ben verheugd en bevoorrecht om lid te worden van dit team, met een bewezen staat van dienst, onze krachten te bundelen en samen te werken aan onze gemeenschappelijke passie.”         

Over SOA People

SOA People is een vooraanstaande partner in Business Strategy Execution powered by SAP. Het bedrijfsdoel is om de klanten te ondersteunen bij de transformatie naar uiterst efficiënte en goed presterende bedrijven. Met het aanbod aan oplossingen, bewezen methodologie en professionele aanpak heeft SOA People een indrukwekkende staat van dienst op het gebied van innovatieve projecten, in alle type sectoren en in bedrijven uiteenlopende omvang.

Als pan-Europese partner met een internationaal bereik en 600 specialisten, levert en ondersteunt SOA People met succes de volledige end-to-end SAP-technologie stack aan meer dan 800 klanten waarbij we onze klanten helpen groot te denken en snel te kunnen groeien.

Over Inventy

Al meer dan 8 jaar focust Inventy zich op het helpen van SAP gebruikers om de investeringen in SAP te rechtvaardigen en de waarde van de investeringen te volgen over alle transformatieprojecten heen. Dit doet ze met behulp van haar belangrijkste product, PERFORMER FOR SAP®, een prijswinnend value-based management platform voor SAP oplossingen. Vandaag de dag worden meer dan 350 bedrijven 24/7 ondersteund. Klanten zien PERFORMER FOR SAP® als de belangrijkste innovatie in het SAP ecosysteem op het gebied van value management 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

david.houssemand@inventy.com

alain.prick@soapeople.com

alexander.prior@soapeople.com

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-05-01T10:26:57.000Z SOA People Nederland N.V.
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.