Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

TimeSeries breidt samenwerking met Siemens uit naar wereldwijd partnership

ROTTERDAM, 19 oktober 2020 – TimeSeries heeft een uniek partnership met Siemens Digital Industries Software aangekondigd. Het is een uitbreiding op het al bestaande partnership voor de regio Noord-Amerika. De uitbreiding naar de EMEA-regio maakt TimeSeries, een van oorsprong Rotterdams bedrijf, de eerste wereldwijde Mendix en MindSphere partner van Siemens. Met behulp van het low-code platform Mendix ontwikkelt TimeSeries slimme industriespecifieke applicaties voor zowel Enterprise als MKB-organisaties.

Het wereldwijde partnership met Siemens stelt beide organisaties in staat om verder te investeren in branche specifieke applicatie templates die worden ontwikkeld sinds de overname van Mendix in 2018 door Siemens. Voor de maritieme, energie en maakindustrie zijn al complete suites beschikbaar. Daarnaast ondersteunt TimeSeries de klanten van Siemens bij hun digitale transformatie door middel van low-code en IIoT.

“Wat TimeSeries onderscheidt van de traditionele Mendix partners is dat de organisatie een duidelijke industrie focus heeft”, aldus Patrick Fokke, VP en general manager bij Siemens Digital Industries Software. “Zij bieden toegevoegde waarde door niet alleen een ontwikkelplatform te verkopen, maar concrete oplossingen te ontwikkelen die helpen bij de specifieke behoeften van de klant. Een voorbeeld is een applicatie die ontwikkeld is om bepaalde testen uit te kunnen voeren tijdens de bouw van schepen. De applicatie functioneert zonder internetverbinding en kan gebruikt worden aan boord van grote schepen. Het automatiseert processen die voorheen op papier werden gedaan. Baanbrekend in de markt!”

Erik Gouka, eigenaar en oprichter van TimeSeries: “Na een succesvol eerste jaar en de eerste gezamenlijke successen die zijn voortgevloeid uit onze samenwerking in Noord-Amerika, hebben we nu ook een direct partnership met Siemens voor de EMEA-regio. We hebben vestigingen op verschillende continenten en op deze manier profiteren zowel onze regionale als internationale klanten van onze intensieve domein expertise en technische kennis van Mendix. Naast het brede aanbod, bouwen we samen met industrie-experts van Siemens op maat gemaakte oplossingen die volledig kunnen integreren met Siemens technologie, zoals Siemens Teamcenter, MindSphere en Opcenter, maar ook met andere technologieën, zoals SAP. Met ons TimeSeries University programma stellen we onze klanten in staat om zelf hun Mendix applicaties te beheren en uit te breiden.”

Het volledige artikel is hier te lezen.

Over TimeSeries

TimeSeries is de #1 Mendix en Siemens partner op het gebied van IoT, Big Data, Artificial Intelligence en low-code. Het van oorsprong Rotterdamse bedrijf ontwikkelt bedrijfsapplicaties voor specifieke markten, zoals de energiemarkt en de maak- en maritieme industrie. TimeSeries groeit enorm en heeft momenteel vestigingen in Nederland, Duitsland, Canada en de Verenigde Staten. Het template Field Services Planning is in 2018 door Computable genomineerd voor ‘Digitale Innovatie van het Jaar’. TimeSeries won in 2019 de Gouden Gazelle, een titel voor het snelst groeiende bedrijf van Noord- en Zuid-Holland. Bezoek www.timeseries.com voor meer informatie. 

TimeSeries. Make your business smarter.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-10-19T12:49:28.000Z TimeSeries


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.