Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Hoppinger Group lanceert Hoppinger Business Solutions

Als digital partner helpt Hoppinger al sinds 2001 bedrijven te innoveren, zowel met specifieke oplossingen als complete digitale transformaties. Regelmatig worden deze organisaties in hun digitale ambities afgeremd door het gebruik van verouderde backofficesystemen en ontoegankelijke data. Het vervangen van die systemen vergt vaak eindeloze en kostbare trajecten. Vanuit die behoefte is Hoppinger Business Solutions opgericht. Zij komen met een geheel nieuwe aanpak.

Hoppinger Business Solutions stelt organisaties in staat hun digitale transformatie te versnellen. En dat houdt in: in staat zijn om te innoveren door goed gebruik te maken van data en technologie. Dat begint met de implementatie van krachtige CRM-, ERP- & BI-oplossingen. Headless, en waar nodig aangevuld met low code-oplossingen zoals het Power Automate-platform van Microsoft, om flexibele oplossingen op maat te kunnen bouwen.

Dat doen zij met een vooruitstrevende aanpak. Snel resultaten bereiken door modulair en iteratief te werk te gaan, zonder de kwaliteit van de strategie en architectuur op de lange termijn uit het oog te verliezen. Bijkomend voordeel is de brede ervaring en kennis vanuit de Hoppinger Group op het gebied van data, design en technologie waaruit Hoppinger Business Solutions kan putten. Als Microsoft partner en provisional Salesforce partner helpt Hoppinger Business Solutions bedrijven om een modern, cloudbased fundament voor verdere digitalisering op te zetten.

Over de Hoppinger Group

Hoppinger Business Solutions maakt samen met Hoppinger en Vidda Digital deel uit van de Hoppinger Group, die als digital partner helpt bij alle facetten van digitale transformatie. Van strategie, data-driven marketing, complexe digitale omgevingen tot backoffice solutions.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-11-12T15:05:23.000Z Hoppinger Business Solutions


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.