Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

IT-Profile breidt diensten uit

IT-Profile, onderdeel van de Profile groep, wordt uitgebreid met IM-Profile met een focus op informatiemanagement.

De afgelopen jaren heeft IT-Profile zich met name gericht op de detachering van IT-professionals. Deze koers blijft IT-Profile ook zeker varen, echter worden de diensten uitgebreid met IM-Profile (informatiemanagement). Door de sterk toenemende digitalisering binnen organisaties wil de Profile Groep haar relaties met deze stap de juiste professionals bieden op zowel ICT-infrastructuur alsmede Informatievoorziening. De Profile Groep wordt geleid door Hans Berkhout en Wendy van Keulen. Rajinder Mangroe is per 1 januari 2021 aangetreden als aandeelhouder en bestuurder van IM-Profile. IM-Profile ontzorgt daar waar organisaties in de publieke sector tijdelijke of vaste behoefte hebben aan ondersteuning op het gebied van informatievoorziening. Informatie moet toegankelijk zijn en blijven. In de steeds complexer wordende ketens binnen de publieke sector ondersteunen  professionals onze opdrachtgevers bij de digitale transitie waar zij voor staan, over de assen organisatie, processen en techniek.

Bestaande relaties van IT-Profile stelden regelmatig de vraag of zij professionals op het gebied van informatiemanagement aan kon bieden. Een logische vraag, want binnen organisaties is informatiemanagement namens de gebruikersorganisatie verantwoordelijk voor de aanwezige informatievoorziening en daarbij ingezette informatiesystemen. Informatiemanagement professionaliseert de vraagkant van ICT en valt daarom in de regel niet onder een IT-afdeling maar onder de gebruikersorganisatie. Omdat deze twee zaken nauw op elkaar aansluiten is het voor de Profile Groep een logische stap om haar dienstenportfolio uit te breiden met informatiemanagement.

IM-Profile zal naast het detacheren van IM-professionals ook ondersteuning bieden bij projecten en adviestrajecten. Voor meer informatie omtrent de dienstverlening kijk op: www.im-profile.nl.

 

 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-01-14T10:57:38.000Z Profile Groep


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.